Celebrity News

Teško mi je, nismo mogli više… Jelena Perčin rekla KRAJ, brak sa Momčilom Otaševićem ne može da se spasi

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin dugo je bio tema nagađanja

Teško mi je, nismo mogli više… Jelena Perčin rekla KRAJ, brak sa Momčilom Otaševićem ne može da se spasi

TV Nova

Glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin odlučili su da stave tačku na četvorogodišnji brak iz kojeg imaju trogodišnju ćerkicu Mašu kao i sina Jakšu koji je na svet došao pre nešto više od godinu dana. Kako se u javnosti nisu pojavljivali zajedno, već neko vreme je razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin tema spekulacija, a sada je stigla i potvrda.

Naime, o najvećoj životnoj prekretnici glumica je govorila iskreno za hrvatsko izdanje magazin "Gloria", ne skrivajući da joj je ovo težak životni period.

Pročitajte: Šuškalo se o RAZVODU, a sada je stigla potvrda - Momčilo Otašević OTKRIO SVE

Goran Katić

 

- Teško je. Glupo mi je da lažem.Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - rekla je na temu razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin i istakla da ima ogromnu podršku prijatelja.

- Od prijatelja sam dobila bezrezervnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celog života i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno - rekla je glumica i otkrila svoja najdublja osećanja.

- Strah me je samo bolesti. Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, nekako će biti. Nešto ću moći - bila je iskrena Jelena.

Pročitajte: POSAO MU JE BIO VAŽNIJI OD LJUBAVI, stavio ju je na kocku i izgubio - Evo kako izgleda dama koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene (FOTO)

TV Nova

 

Jelena i Momčilo upoznali su se 2013. godine na snimanju serije "Zora dubrovačka".

- Jelenu sam upoznao na kastingu. Pitala je koje sam godište. Kada sam joj rekao da sam devedeseto, mislila je da se šalim. Pozvala me kasnije na kafu da pričamo o snimanju, radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao - ispričao je svojevremeno Momčilo za "Story.hr".

- To je izgledalo tako da ni sami nismo znali šta se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec-dva - rekao je Otašević ranije za Dnevnik.hr.

Pročitajte: Jelena Perčin nije mogla da izdrži - Osvanula prva fotografija Momčila Otaševića sa sinom

Foto: MD

 

Godine 2018. vezu su krunisali brakom na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a iste godine rodila im se ćerka Maša.

- Presrećan sam u ovoj ulozi i oca i muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim -rekao je popularni glumac nakon svadbe i rođenja naslednice.

Par je 2020. godine dobio i drugo zajedničko dete, sina Jakšu, a Jelena iz prvog braka sa zagrebačkim preduzetnikom Kristijanom Babićem ima i ćerku Lotu.

Komentari (0)

Loading