Celebrity News

Nažalost, nije zbog dijete: Kejt Midtlon ima OVU TEŠKU BOLEST zbog koje je tako mršava, ceo svet je zabrinut za nju (FOTO)

Bolest Kejt Midlton neumoljiva je i iscrpljujuća

Nažalost, nije zbog dijete: Kejt Midtlon ima OVU TEŠKU BOLEST zbog koje je tako mršava, ceo svet je zabrinut za nju (FOTO)

Guliver Getty Images

Supruga princa Vilijama važi za jednu od najbolje odevenih žena u svetu plemkinjama, a poznata je i po tome što uspeva na vrlo odmeren način da iznese svaku modnu kombinaciju čemu dosta doprinosi i njena vitka linija. Ona je takođe veliki ljubitelj sporta i raznih sportskih aktivnosti, pa na figuri svakako može zahvaliti i tome. Kejt Midlton iza sebe ima troje dece, princa Džordža, princezu Šarlot i malenog princa Luisa, a nakon svakog porođaja ona je u rekordnom roku uspevala da kilažu vrati na staro što je u nekima probudilo sumnju da li je uopšte i bila u drugom stanju. Mediju su tada sve pripisivali stresu zbog mnogobrojnih kraljevskih dužnosti, međutim razlog nije bio način života, kao ni njen metabolizam, niti neka dijeta već se bolest Kejt Midlton, tačnije problem sa kojim se tokom sve tri trudnoće nosila u medicini zove “hyperemesis gravidarum” i karakterišu ga izrazito jake mučnine. 

Prvo tromesečje uvek je rizično i jutarnje mučnine su česte, ali kod ovog problema su – prečeste. Reč je o komplikaciji koja se kod nekih žena javlja u trudnoći i treba je shvatiti ozbiljno. Iako je karakterišu mučnina i povraćanje, što su zapravo uobičajene pojave drugog stanja, postoji i niz drugih simptoma. Problem je neumoljiv i iscrpljujuć, što je slučaj i kada je bolest Kejt Midlton u pitanju, te je skoro pa nismo ni viđali u javnosti dok je u stomaku nosila svoju decu. 

Pročitajte: Sve joj ovo radi zbog Megan - Dever iz pakla Hari DOVEO DO SUZA Kejt Midlton, učinio joj je STRAŠNU stvar (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Mnoge žene koje pate od hiperemeze žale se i da ne mogu normalno da jedu, da im smetaju mirisi određene hrane i da ne mogu da se ugoje, jer sve što unesu u sebe, ubrzo povrate. Simptomi obično popuštaju posle 20. nedelje, mada nekad mogu da traju i do samog porođaja, objašnjavaju stručnjaci.

Odmor je ključan, kao i podrška partnera, a u svetu se ova priča shvata veoma ozbiljno, pa u naprednijim zemljama postoje centri koji pomažu trudnicama da se lakše suoče sa ovim problemom.

Komentari (0)

Loading