Celebrity News

Svi mislite da je sve savršeno, ali JA PATIM I NE MOGU VIŠE: Ana Ivanović na praznik SVE PRIZNALA, porodica je uz nju

Autor: | 07/01/2023

Ana Ivanović intervju je dala domaćim medijima povodom pokretanja kozmetičke linije

Svi mislite da je sve savršeno, ali JA PATIM I NE MOGU VIŠE: Ana Ivanović na praznik SVE PRIZNALA, porodica je uz nju

Iako joj svi zavide na bajkovitom životu koji vodi otkako se udala za Bastijana Švajnštajgera s kojim živi u Austriji, čak i naša bivša teniserka Ana Ivanović krije stvari zbog kojih ponekad zažali. Tačnije, više ih ne krije jer je prilikom nedavne posete srpskoj prestonici otvorila dušu i priznala šta joj mnogo nedostaje otkako ne provodi toliko vremena u domovini. Ana je imala druženje s domaćim medijima povodom promocije njenog kozmetičkog brenda, ali je tom prilikom otkrila i razne druge detalje iz njene svakodnevice.

Pročitajte: Tek sad isplivala istina: Anin dolazak u Beograd otkrio u kakvim je zaista odnosima sa snajom Draganom Džajić

- Sve mi ovde nedostaje, ja sam tu odrasla, tu su mi porodica i prijatelji, nedostaje mi domaća hrana, nedostaju mi šetnje po keju, po Kalemegdanu. Deca obožavaju da idu u zoološki vrt, pa kad god sam ovde trudimo se da što više vremena provodimo napolju, koliko nam vreme to dozvoljava, trudim se da deci pokažem gde sam odrasla - ispričala je Ana, a kako je prokomentarisala način na koji porodični život usklađuje sa novim biznisom saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading