Celebrity News

PRELEPO! U dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov stigla je Zara, fotografija bebe će vam naterati suze na oči

Autor: | 08/01/2023

Supruga Đorđa Đokovića poslala je poruku koja odzvanja

PRELEPO! U dom Đorđa Đokovića i Saške Veselinov stigla je Zara, fotografija bebe će vam naterati suze na oči

Svi čekaju da porodica koju su brakom zasnovali najmlađi brat Novaka Đokovića i njegova supruga doživi proširenje i da Saška Veselinov potvrdi da je u drugom stanju, ali pre nego što do toga dođe drugi razlog za slavlje ovih dana odigravao se u domu poznatog para. Naime, supruga Đorđa Đokovića podelila je s javnošću vest da je njen pas proslavio prvi rođendan, te da je to za njih velika stvar, ali istovremeno je time nešto želela da poruči i mužu, iako je njena poruka makar zvanično bila namenjena ljubimcu Zari.

Instagram

 

- Sa tobom smo kroz ovih malo manje od godinu dana proživeli svašta. Đoleta si odmah skapirala, uvukla si mu se pod kožu i počela opasno da budeš bezobrazna i koristiš dobrotu. A meni si pomogla da ga upoznam kroz drugu prizmu, znam da će jednog dana biti najdivniji tata - napisala je supruga Đorđa Đokovića na društvenim mrežama.

Pročitajte: Nije mnogo izdržao! Đorđe Đoković konačno otkrio šta misli o Saškinoj porodici: Tašta je posebna tema (FOTO)

Instagram

 

Za nju je veoma važno što je kroz njegov odnos prema njenom psu već uspela da stekne nekakve utiske o njegovim sposobnostima koje će mu zatrebati kada postane roditelj. Psu je upriličena i prava rođendanska zabava, ali najveća radost očekuje se kada beba stigne u njihov dom.

Komentari (0)

Loading