Celebrity News

Nije mnogo izdržao! Đorđe Đoković konačno otkrio šta misli o Saškinoj porodici: Tašta je posebna tema (FOTO)

Tašta Đorđa Đokovića izgleda odlično

Nije mnogo izdržao! Đorđe Đoković konačno otkrio šta misli o Saškinoj porodici: Tašta je posebna tema (FOTO)

Kada se pojavila na svadbenom veselju svoje ćerke dizajnerke i bivše manekenke Saške Veselinov tašta Đorđa Đokovića sve je fascinirala savršenim stajlingom, a potom i mladalačkim izgledom i energijom. Poput devojčice igrala je na podijumu čitavog dana i narednog, ne skidajući pritom osmeh sa lica.

Pročitajte:Brazilka od koje zastaje dah: Marko Đoković konačno u javnosti sa svojom izabranicom, ona je sledeća koja će nositi slavno prezime (FOTO)

Instagram

 

Nije krila Saškina mama koliko je ponosna na ćerku i njen izbor emotivnog partnera, a šta novopečeni mladoženja misli o majci svoje izabranice to smo tek nedavno doznali iz Saškine objave. Naime, bivša manekenka objavila je fotografiju sa poklonom koji je brat Novaka Đokovića poslao njenoj majci i objasnila uz osmeh:

- Đole je mami doneo poklon, da se zna za koga se navija.

Pročitajte: Snimak ne laže! Ovako se nova gospođa Đoković slaže sa svekrvom Dijanom (video)

Instagram

 

Poklon koji je tašta Đorđa Đokovića dobila od zeta pomalo je specifičan za jednu ženu, a reč je o sezonskoj ulaznici za utakmice Crvene Zvezde. Zaključuje se da osim ljubavi prema Saški taštu i zeta spajaju i simpatije prema sportu i to jednom posebno klubu, zbog čega se u budućnosti prognozira još čvršći odnos među njima.

Komentari (0)

Loading