Celebrity News

Atina opasno zamerila majci, DOSTA JOJ JE: Isplivao snimak iz doma Jelene Karleuše tokom Božića, sve je jasno

Starija ćerka Jelene Karleuše razočarala se na Božić

Atina opasno zamerila majci, DOSTA JOJ JE: Isplivao snimak iz doma Jelene Karleuše tokom Božića, sve je jasno

Iako se u javnosti deklariše kao ateista i neko ko nije vernik, Jelena Karleuša poštuje tradiciju i običaje i obeležava sve velike praznike, najviše zbog ćerki koje im se najviše raduju i uživaju u njima. Božić se kao i svake godine do sada u domu pevačice proslavio u porodičnoj atmosferi uz bogatu trpezu, razne specijalitete i nezaobilaznu česnicu sa skrivenim novčićem, kao i sve lepe običaje koji prate najradosniji hrišćanski praznik. Na ovaj divan dan najviše radosti je upravo u porodičnom okupljanju i dečijem smehu, međutim koliko god da se Jelena potrudila da usreći Atinu i Niku, starija ćerka Jelene Karleuše nije bila posebno raspoložena.

Lomljenje pogače i traženje novčica svakako je jedan od običaja kom se svi radujemo na Božić i iščekujemo da ćemo paricu i izvući, a trenutak kada je pevačica to činila sa svojim naslednicama i članovima šire porodice privukao je veliku pažnju na "Instagramu".

Pročitajte:Deci je uvek najteže - Atina i Nika uslikane usred Duškove i Jelenine drame, poručuju samo jedno (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Diva se zadovoljno pohvalila da je paricu izvukla upravo ona, međutim u kadru je bila i Atina, starija ćerka Jelene Karleuše vidno razočarana što je ostala praznih ruku.

Snimak iz porodične vile naišao je na salvu reakcija i komentara, ali i nasmejao brojne Jelenine fanove koji su tinejdžerki slali poruke podrške uz reči da se strpi do sledeće godine kada će izvući novčić koji, kako običaj nalaže, donosi blagostanje na tom polju.

Komentari (1)

Loading