Celebrity News

Ema, sve ti se vidi: Ćerka Filipa i Madlene Cepter objavila sliku iz kupatila, mama i tata će POLUDETI zbog ovoga (FOTO)

Ćerka Filipa i Madlene Cepter izrasla je u pravu lepoticu

Ema, sve ti se vidi: Ćerka Filipa i Madlene Cepter objavila sliku iz kupatila, mama i tata će POLUDETI zbog ovoga (FOTO)

Jedan od najbogatijih bračnih parova, Cepterovi napravili su imperiju u Švajcarskoj i žive decenijama u skladnoj zajednici sa usvojenom ćerkom Emom kojoj su obezbedili bajkovit život o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju. Ćerka Filipa i Madlene Cepter svojim roditeljima ulepšala je život od dana kada su je prvi put ugledali.

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena svojevremeno.

Kako je odrsla uz uspešne roditelje koji su je svuda vodili sa sobom, Ema je od malih nogu imala prilike da upozna svetske metropole, a trenutno je stacionirana u Londonu gde uspešno završava studije psihologije.

Pročitajte: Tajni život bogatašice - Evo kako živi Ema Cepter, usvojena ćerka Filipa i Madlene (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Sada dvadesetdvogodišnja ćerka Filipa i Madlene Cepter nikada se nije preterano medijski isticala, međutim na društvenim mrežama veoma je aktivna, a samo na "Instagramu" gde se predstavlja kao „KingZepter“, prikupila je armiju fanova, te njen profil broji više od 10 hiljada pratilaca.

Sudeći po fotografija može se zaključiti da voli putovanja, te da je ljubitelj egzotičnih destinacija, a neretko objavljuje i fotke iz kraljevske vile svojih roditelja na Dedinju koja je po njoj i dobila ime, ali i sa luksuzne jahte dugačke pedeset metara ili iz raskošnog doma u Monaku. 

Pročitajte: Kad si žena milijardera, MOŽE SE I OVAKO - Godinama nismo videli Filipa i Madlenu Cepter zajedno, transformacija OSTAVILA BEZ TEKSTA (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Ema važi za strastvenog ljubitelja umetnosti čiji je upečatljiv modni stil mnogima zapao za oko, a svoje virtuelne prijatelje ona ponekad počasti i malo izazovnijim selfi fotografijama koje su prava poslastica za mušku populaciju.

Pročitajte: Story vas vodi na jahtu najbogatijeg Srbina Filipa Ceptera - Zavirite na jedno od najluksuznijih plovila u ovom delu sveta (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Da je život nekome majka, a nekome maćeha, najbolji je dokaz ćerka Filipa i Madlene Cepter koja je prava lepotica okružena neverovatnim luksuzom i bogatstvom i koja svoj život živi punim plućima, ali ga ipak dozirano prikazuje na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading