Celebrity News

Anastasija i Gudelj više ni u javnosti ne mogu da se suzdrže! Uslikani u Sevilji, ova fotografija se masovno širi društvenim mrežama

Fotografija Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja govori koliko je njihova ljubav jaka

Anastasija i Gudelj više ni u javnosti ne mogu da se suzdrže! Uslikani u Sevilji, ova fotografija se masovno širi društvenim mrežama

Cecina naslednica nešto manje od godinu dana uživa u ljubavi sa svojim dečkom fudbalerom u kojem je pronašla sve što je oduvek želela, a da njihova ljubav uspešno odoleva svim izazovima, pa čak i porodičnim sukobima koji pune novinske stranice, svedoči najnovija fotografija Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja.

Naime, Anastasija trenutno boravi u Španiji sa svojim izabranikom, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, par je nikad zaljubljeniji. Svaki slobodan trenutak oni koriste da provedu zajedno i gotovo da se i ne odvajaju, pa su nakon završenog Mundijala u Kataru gde je Tasa bila najverniji Nemanjin navijač, kratko boravili u Beogradu, a zatim su se uputili u Španiju gde je ona sve češće gost.

Prema pisanjima medija, Gudelj je svoju devojku čak počeo da uči španski jezik, te je očigledno da oni u skorijoj budučnosti planiraju zajednički život.

Pročitajte: Šta se ovo dešava u Sevilji - Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Instagram

 

Da je njihova veza sve stabilnija, jasan je pokazatelj upravo fotografija Anastasije i Nemanje Gudelja iz Sevilje na kojoj oni poziraju vidno raspoloženi, srećni i prelepi.

Pomenuta fotka svakako je prikupila mnoštvo lajkova na društvenim mrežama , a ni komenatri na račun izgleda zaljubljenog para nisu izostali i svi su složni da Tasa blista pored Nemanje koji se na svaki način trudi da joj udovolji.

Komentari (0)

Loading