Celebrity News

Šta se ovo dešava u Sevilji: Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Otac Nemanje Gudelja jasan je po pitanju Anastasije

Šta se ovo dešava u Sevilji: Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Narušeni porodični odnosi na relaciji Ražnatović - Gudelj već neko vreme tema je koja puni novinske stupce, a ono što se može zaključiti na osnovu fotografija koje Anastasija i Nemanja dele na društvenim mrežama jeste da njihovu ljubavnu idilu ništa ne može pokvariti. Zaljubljeni par nije podlegao pritiscima, a sa njihovom vezom očito je sve u savršenom redu uprkos činjenici da pojedini članovi Nemanjine porodice uspešno održavaju distancu sa Cecinom ćerkom. Naime, majka i sestra Nemanje Gudelja preko noći su prekinule kontakt sa potencijalnom snajkom, a razlog netrpeljivosti još uvek je nepoznanica jer se niko od aktera ove sage do sada na tu temu nije oglasio. Prvi signal da nešto ne štima bio je to što su njih dve otpratile Anastasiju sa "Instagrama", a do pomirenja nije došlo ni na Svetskom prvenstvu u Kataru na kojem su sve tri prisustvovale. Ženski deo porodice Gudelj nastavio je da ignoriše Tasu koja je pokušala da izgladi odnos sa njih dve, pa je o tome obavila razgovor sa Nemanjom, međutim ni on po svemu sudeći nije uspeo da pomiri zavađene strane. Ipak u kontaktu sa Nemanjinom voljenom ostao je njegov brat Dragi, koji je još uvek prati na mrežama, kao i otac Nemanje Gudelja koji se očito ne meša u celu priču.

Da nema apsolutno ništa protiv izabranice svog sina, te da ne želi da učestvuje u porodičnim spletkama i staje na put velikoj ljubavi, otac Nemanje Gudellja, stavio je svima do znanja jednim sinoćnim potezom.

Pročitajte: Slavan u celom svetu, ali i jako STROG - Ovo je svekar Anastasije Ražnatović, nije tajna ŠTA MISLI o Cecinoj ćerki! (FOTO)

Instagram

 

Naime, pored toga što je na "Instagramu" još uvek među njenim prijateljima, proslavljeni sportista nema ništa protiv ni da bude u društvu snajke, te se sinoć sa njom pojavio na utakmici svog sina, a oboje su mu sa tribina stadiona "Ramon Sančez Pishuan" pružali neizmernu podršku što je Tasa objavila na svom "Instagram" profilu te prikupila mnoštvo pozitivnih komentara.

Komentari (1)

Loading
Leonarda

14:24 09.01.2023

Sta lupate kakav svekar, kakva snajka. I onaj Djordje je valjda imao roditelje pa ga je sponzorusa otpilila. I bas je sreca dobiti za snajku tu praznoglavu curu.