Celebrity News

Prva fotografija sina Tamare i Aleksandra Vučića, prva dama ponosno objavila: Ovo je mali Vukan (FOTO)

Autor: | 14/01/2023

Sin Aleksandra i Tamare Vučić prošlog leta napunio je pet godina

Prva fotografija sina Tamare i Aleksandra Vučića, prva dama ponosno objavila: Ovo je mali Vukan (FOTO)

Otkako su pre pet i po godina dobili naslednika Vukana, sin Aleksandra i Tamare Vučić nikada nije viđen u javnosti niti je bilo koja njegova fotografija obilazila javni prostor - sve do sada. Naime, praznici u ljudima izazovu da sa svetom podele svoje najdragocenije porodične trenutke pa je to bio slučaj i sa našom Prvom damom.

ATA Images

 

Tokom nedavno proslavljenih božićnih praznika Tamara Vučić je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila kako izgleda dekoracija u njihovom domu na Božić, pa se jednim malim delom i sin Aleksandra i Tamare Vučić zatekao na toj fotografiji. Uz prizor tradicionalnog badnjaka i voća kojima je Prva dama ukrasila dom, na slici se vidi i dečja ruka. Naravno, jasno je da pripada malom Vukanu.

Pročitajte: Zavirite u dom Aleksandra Vučića, ovde predsednik uživa u svojoj porodičnoj oazi (FOTO)

linkedin printscreen

 

- Mir Božiji, Hristos se rodi! Moja želja je da nijedno dete više nikada ne bude meta samo zato što potuje svoju veru i svoje poreklo. Stefanu i Milošu želim lak i brz oporavak, a njihovim porodicama manje brige, a više radosti u budućnosti – poručila je gospođa Vučić, obraćajujući se dečacima koji su nedavno ranjeni na Kosovu.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

14:06 16.01.2023

Nek je ziv i zdrav 1000 godina i da ne bude ko tata nego bolji