Celebrity News

Supruga Gorana Vesića u bikiniju je sve što treba da vidite: Političaru svi zavide jer mu je žena OVAKAV AVION (FOTO)

Supruga Gorana Vesića vodi računa o spoljašnjem izgledu

Supruga Gorana Vesića u bikiniju je sve što treba da vidite: Političaru svi zavide jer mu je žena OVAKAV AVION (FOTO)

Javnosti je već poznato da je supruga Gorana Vesića prelepa dama i žena od stila, ali sada su u fokusu i fotografije Vanje Kostić u kupaćem kostimu i malo je reći da joj je figura savršena. Žena poznatog ministra očigledno radi na svom izgledu, a ako vam je poznato da je karijeru provela u sportu onda ne iznenađuje da joj je zdrav život među prioritetima, pa otud i idealna linija.

Privatna Arhiva

 

Naime, supruga Gorana Vesića premda nije profesionalna sportistkinja već godinama radi kao direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije, a karijera joj je i pre toga bila usko vezana za fudbal jer je na sličnoj poziciji radila u klubu "Crvena Zvezda". Kako su mediji pisali, upravo je ljubav prema tom klubu svojevremeno spojila Vanju i Gorana.

Privatna Arhiva

 

- Rasla sam u porodici gde su nam uzori bili igrači Zvezde, a ne pevači i glumci. Nisam ni sanjala da ću ikada biti u prilici da radim sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Za mene je to čast i velika obaveza. Od njega uvek možete mnogo da naučite, a njegov autoritet, harizma i iskustvo kao fudbalera, funkcionera i trenera primećuju se na prvi pogled - izjavila je jednom prilikom supruga Gorana Vesića.

Pročitajte: Zanemećete kad vidite kakva je lepotica supruga Gorana Vesića, a već godinama ste je gledali na televiziji u potpuno drugoj ulozi (FOTO)

Instagram

 

 

 

Poznati političar jednom je otkrio kako je osvojio svoju ženu i prisetio se njihovog prvog sastanka.

- Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo ‘Hamleta’. U svakom slučaju, bilo je ‘To be or not to be’ (Biti il’ ne biti). Na kraju je ispalo ‘to be' - ispričao je Vesić.

Komentari (0)

Loading