Celebrity News

Svi je ogovaraju: Žena Zlatana Ibrahimovića došla na premijeru OVAKVA, pogledajte izdanje o kom svi pričaju (FOTO)

Autor: | 16/01/2023

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger privlače pažnju gde god da se pojave

Svi je ogovaraju: Žena Zlatana Ibrahimovića došla na premijeru OVAKVA, pogledajte izdanje o kom svi pričaju (FOTO)

Profimedia

Jedan od najuspešnijih fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović, prešao je težak put dok nije postigao uspeh na kojem mu mnogi mogu pozavideti i danas ponosno nosi titulu jednog od najpoznatijih i najšarmantnijih fudbalera na svetu. Iako su ga na početku karijere mnogi osporavali i ponižavali, njegov najveći trofej upravo je u tome što je dokazao da je jedan od najboljih. Svoj privatni život on drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako i retko otkriva detalje braka sa 11 godina starijom bivšom švedskom manekenkom s kojom ima i sinove Maksimilijana i Vincenta, pa kad god se Zlatan Ibrahimović i Helena Seger pojave u javnosti, supružnici izazovu neverovatnu pažnju javnosti. Upravo to bio je slučaj i na premijeri filma "Asteriks i Obeliks - Srednje kraljevstvo" kada se sa svojom dragom proslavljeni fudbaler pojavio pod ruku.

Naime, Zlatan se oprobao u ulozi glumca pomenutog filma čiji su glavni akteri čuveni galski junaci, a napadač Milana glumi negativca, pošto se pojavljuje u ulozi rimskog legionara - Antivirusa. Ovo je prvi film o Asteriksu i Obeliksu koji nije zasnovan ni na jednom od stripova, a takođe je i prvi po tome što Obeliksa ne igra Žerar Depardje već Žil Leloš. Sa budžetom od 60 miliona evra, peti nastavak slavnog serijala će biti jedan od najskupljih francuskih filmova u istoriji.

Pročitajte: Sin Zlatana Ibrahimovića TEŠKO OBOLEO - Ja ovo ne mogu da izdržim (FOTO)

Profimedia

 

Crvenim tepihom prošetali su Zlatan Ibrahimović i Helena Seger i sa ostalim članovima glumačke ekipe ispozirali okupljenim fotoreporterima. Fudbaler je bio odeven u skupoceno crno odelo dok je na njegovoj ruci primetan i veoma luksuzan sat, a njegova lepša polovina zablistala je u zlatnoj elegantnoj odevnoj kombinaciji kako i priliči ovakvom jednom događaju. 

Pročitajte: Crni Ferari i zgodna devojka - Zlatan Ibrahimović uhvaćen u Milanu (foto)

Profimedia

 

Heleni lako polazi za rukom da ukrade svu pažnju iako je inače veoma diskretna u javnosti. Kada god se pojavi sa suprugom, a kada prilike to dozvoljavaju, prepusti mu da bude u prvom planu i dok fotografišu Zlatana, ona sve posmatra sa strane.

Pročitajte: Isprva nije bio njen tip, a sada se od supruga Zlatana Ibrahimovića odvaja samo kada mora (foto)

Profimedia

 

Ona uveliko odudara od uobičajenog imidža žena fudbalera i na sjajan način pokazuje da ne mora sve da bude kako se očekuje, te da jurnjava za medijskom pažnjom nije njen cilj. Ona ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

Komentari (0)

Loading