Celebrity News

Nekada je bila najlepša žena fudbalera, a danas… Žena Nemanje Vidića uslikana posle osam godina, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Autor: | 16/01/2023

Supruga Nemanje Vidića retko je izložena javnosti

Nekada je bila najlepša žena fudbalera, a danas… Žena Nemanje Vidića uslikana posle osam godina, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Profimedia

Fudbaler Nemanja Vidić važi za jednog od najuspešnijih fudbalera sa ovih prostora koji je velikim talentom i ogromnim trudom zasluženo igrao u najboljim klubovima i osvajao brojne titule, a sada je izgleda došlo vreme da u našoj fudbalskoj istoriji ispiše nove stranice. Naime, legenda srpskog sporta ponovo je u žiži interesovanja, jer prema pisanju medija, on ima ambicije da uđe u trku za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Vest o njegovoj kandidaturi preplavila je domaće medije, a kako iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena,supruga Nemanje Vidića, koja je i njegova najveća podrška u životu i karijeri, takođe je neizostavna tema.

Budući da se gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti, nemaju društvene mreže i retko kada se oglašavaju, reklo bi se da Vidićima slava i popularnost ne prijaju. Izabrali su oni miran i povučen porodični život, a velikog udela u tome ima Anasupruga Nemanje Vidića koju kamere nisu snimile već nekoliko godina. 

Pročitajte: Pristala je na neverovatne uslove za brak i onda nestala - Gde je i šta radi supruga Nemanje Vidića?

Ata Images

 

Kada se na nekom događaju supružnici pojave zajedno, to je prava senzacija koja se naširoko komentariše što je bio slučaj i na promociji knjige "Sudnji dani" u Beogradu kada su došli pod ruku nasmejani, srećni i raspoloženi, te iznenadili mnoge.

Sa prelepom Anom na putu do zvezda Nemanja je prošao trnovit put, postali su jedan od najpoznatijih evropskih parova, međutim uprkos glamuru u kojem žive, oni nikada nisu želeli da se ističu. Tokom njegove inostrane, veoma uspešne, karijere Ana se držala po strani. Nije bila od onih žena fudbalera koje žele pažnju po svaku cenu, već se posvetila porodici i odgajanju sinova Luke, Stefana i Petra.

Pročitajte:Preslatki plavušani! Sinovi Ane i Nemanje Vidića privlače pažnju gde god da se pojave, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Ata Images

 

Ipak, zbog svoje prirodne lepote kojom pleni kao i prepoznatljivog modnog ukusa, ona nije mogla proći nezapaženo, a o njenoj popularnosti širom Engleske svedoči podatak da je pre nekoliko godina prema glasovima čitalaca tamošnjih tabloida, proglašena za najpoželjniju suprugu fudbalera.

Sada, 15 godina nakon venčanja sa Nemanjom, ova ponosna majka i privržena supruga još uvek izgleda sjajno, a mnogi se nadaju da će se nakon nekoliko godina veštog "skrivanja" ona sada češće pojavljivati u javnosti.

Komentari (0)

Loading