Celebrity News

ISTINA JE, ostao sam bez nje! Relja Popović objavio srceparajuće saopštenje, svi mu šalju podršku (FOTO)

Autor: | 19/01/2023

Rastanak Nikolije i Relje već dugo je tema u medijima

ISTINA JE, ostao sam bez nje! Relja Popović objavio srceparajuće saopštenje, svi mu šalju podršku (FOTO)

Petar Đorđević

Nije novost da muzičari neretko inspiraciju za svoje pesme pronalaze u sopstvenim najintimnijim iskustvima, ali Relja Popović, koji je to i ranije već umeo da čini, za potrebe svog singla "Do zore" zbilja ogolio dušu i otvorio se o nekim od najpotresnijih detalja iz svoje biografije. On je, naime, nedavno podelio tekst svoje već objavljene pesme u kojoj se dotiče traumatičnog sećanja iz detinjstva kada je primio metak, ali se dotiče i nekih nesuđenih ljubavi. To što je baš sada odlučio da podeli deo teksta ove pesme odmah bi moglo da uplaši pojedine fanove koji bi mogli da pomisle na rastanak Nikolije i Relje, ali izabranica o kojoj tužno govori Relja u svojoj pesmi po svemu sudeći je bivša ljubav.

screenshot

 

- Nisam ja zlatno dete, ja sam rastao iz bede, ali kada si dugo na vrhu lako sećanja blede. Zato hajmo unazad, u moj prvi BMW, ili kada je 9mm brate prošao kroz mene - najpre govori muzičar u pesmi, a zatim dolazi i deo koji plaši na rastanak Nikolije i Relje.

Pročitajte: RASTALI SE Nikolija i Relja: Vesnina ćerka objavila saopštenje na Instagramu (FOTO)

 

- Na putu do sreće ja sam ostao bez nje. Zato hodam sad kroz mrak, nisi sa mnom kad sam dole, nemam problem, letim sam - govori Relja u svojim stihovima. Rastanak Nikolije i Relje do sada je više puta bio tema u medijima ali na sreću nikada nije bilo potrebe za tim. Par danas ima dvoje dece, a za razliku od ljubavi opevane u Reljinom singlu njegova sadašnja izabranica uvek je za njega predstavljala stub podrške, kao što je i on njoj.

Komentari (0)

Loading