Celebrity News

RASTALI SE Nikolija i Relja: Vesnina ćerka objavila saopštenje na Instagramu (FOTO)

Autor: | 18/10/2022

Rastanak Nikolije i Relje potresao je celu porodicu

Kako stvari stoje, pevačica Nikolija Jovanović sutra će svoj 33. rođendan proslaviti bez svog izabranika Relje Popovića, budući da se ćerka Vesne Zmijanac ovih dana nalazi u Njujorku dok je Relja ostao u Beogradu zajedno sa njihovim ćerkama Reom i Hanom. Rastanak Nikolije i Relje sigurno im je teško pao ali su oboje krenuli različitim putevima zbog posla, dok ih ista putanja na kraju ipak vodi zajedničkom domu.

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Rastanak Nikolije i Relje, na svu sreću, potrajaće tek nekoliko dana za vreme boravka pevačice u Velikoj jabuci gde ona vreme provodi sa prijateljima i poslovnim saradnicima, poput stiliste Stefana Orlića, pa je po svoj prilici izvesno da je i Nikolija ovih dana zauzeta poslom, te da nije sve u provodu i turističkom obilasku "centra sveta". Ipak, bilo je vremena i za to, pa se pevačica pohvalila posetom Muzeju moderne umetnosti.

Pročitajte: Ćerke Nikolije i Relje su kopije bake Vesne! Pevačica otkrila ono što Nikolija ne želi, pogledajte kako uživaju na Bukulji (FOTO)

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Pevačica je svojim fanovima poručila da ih tokom njenog sutrašnjeg rođendana čeka i malo iznenađenje, te da će tada objaviti delić njene nove pesme "Pilot", balade koja joj se posebno uvukla pod kožu. Možda je u Njujork otišla baš kako bi snimila spot ili promotivne fotografije za novu pesmu, a rezultati njenog rada "preko bare" biće poznati uskoro. Za to vreme, rastanak Nikolije i Relje ne treba da brine one koji cene ovaj par kao jedan od najskladnijih na domaćoj sceni jer oni uskoro nastavljaju baš tamo gde su stali.

Komentari (0)