Celebrity News

U društvu najdražih: Pogledajte fotografije sa proslave rođendana Duška Tošića, gosti će vas iznenaditi

Duško Tošić 38. rođendan obeležio je intimno

U društvu najdražih: Pogledajte fotografije sa proslave rođendana Duška Tošića, gosti će vas iznenaditi

Nikada Duško Tošić nije voleo javna pojavljivanja, tokom fudbalske karijere retko kada je i intervjue davao a za lajfstajl magazine slikao se tek na nagovor supruge, pop zvezde Jelene Karleuše. Svoju intimu sportista i dan-danas nerado deli, stoga su i njegove objave na "Instagramu" vrlo ograničene. Iz njih se može saznati tek pokoja vest poput one da je reprezentativac juče imao povod za slavlje. Naime, Duško Tošić 38. rođendan je sinoć obeležio i to mini žurkom, na kojoj su pored njega zvezde večeri bile njegove tri lepotice.

Pročitajte: Majka Duška Tošića REKLA SVOJE: Evo šta posle svega misli o snaji Jeleni Karleuši i o njenom i Duškovom RAZVODU

Instagram

 

Bivši fudbaler, danas sportski menadžer izveo je svoje dve ćerke Atinu i Niku u jedan prestonički restoran, gde su im društvo pravile njegova sestra Katarina i njena ćerka. Duško se u neko doba sa mezimicama fotografisao što je dospelo na društvene mreže kao i slika na kojoj on pozira kraj torte. 

Pročitajte: Tačno u ponoć: Duško Tošić slavi 38. rođendan, ONA mu je prva čestitala! FOTO

Instagram

 

Budući da se Karleuša nije udostojila bivšem dragom ni da čestita, veruje se da je Duško Tošić 38. rođendan obeležio bez prisustva supruge.

Pročitajte: Deci je uvek najteže: Atina i Nika uslikane usred Duškove i Jelenine drame, poručuju samo jedno (FOTO)

Instagram

 
 

Uprkos toj jednoj koja je zafalila na Duškovu adresu stigle su brojne druge čestitke, najviše o bivših saboraca iz Turske i Kine.

 

Komentari (0)

Loading