Celebrity News

Ćerka Darije Kisić je izrasla u pravu lepoticu i više neće da se krije: Zavirite u privatni album zanosne Tine Tepavčević (FOTO)

Autor: | 21/01/2023

Ćerka Darije Kisić posvećena je modi

Ćerka Darije Kisić je izrasla u pravu lepoticu i više neće da se krije: Zavirite u privatni album zanosne Tine Tepavčević (FOTO)

Kada je u jeku pandemije tek izbijala na površinu javne scene, tadašnja epidemiološkinja a sadašnja ministarka Darija Kisić bila je misterija za javnost, ali kako su polako izbijali detalji o njenom životu samo je na jednoj stvari insistirala - da njena porodica ostane zaštićena od javnog mnjenja. Tu je naročito mislila na ćerku Tinu Tepavčević o kojoj nije govorila u intervjuima, niti su podaci o njoj bili lako dostupni. Međutim, u poslednje vreme sve se to munjevito menja kako ćerka Darije Kisić postaje sve zrelija.

Instagram

 

Stoga je ćerka Darije Kisić znatno više poradila na svom "Instagram" profilu koji je u međuvremenu "eksplodirao" i zadobio mnogo pratilaca za kratko vreme. Ujedno nam je otkrio u kakvu je lepoticu izrasla Tina koja je odnedavno zakoračila u punoletstvo.

Instagram

 

Ćerka Darije Kisić posvećena je svom školovanju, ali istovremeno nalazi vremena i za jednu od svojih najvećih strasti a to je moda. Bila bi prava šteta kad se lepotica poput nje ne bi bavila modelingom bar do određene mere, a očigledno se i sama Darijina naslednica slaže s tim mišljenjem pa se uveliko oprobala i kao manekenka.

Pročitajte: Kad su ušle svi su ih ogovarali: Darija Kisić povela ćerku na prijem, pogledajte samo kako se SREDILA (FOTO)

Instagram

 

Naime, ćerka Darije Kisić početkom prošle godine debitovala je u ovoj ulozi na reviji Suzane Perić u Dubaiju i tako je otkrila da joj modeling ide od ruke pa se povremeno vrati toj ljubavi. Tina svoju naklonost prema modi ispoljava i na društvenim mrežama kad god joj se za to ukaže prilika, pa objavljuje fotografije koje dobijaju gomilu pohvala, a većina njih napravljena je u modnim centrima poput Pariza, Malte i drugih destinacija.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading