Celebrity News

Ovu našu poznatu pevačicu je obezbeđenje IZBACILO sa Jeleninog i Duškovog venčanja! Razlog će vas šokirati (FOTO)

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića iza kulisa je skrivalo pravu dramu

Ovu našu poznatu pevačicu je obezbeđenje IZBACILO sa Jeleninog i Duškovog venčanja! Razlog će vas šokirati (FOTO)

Arhiva Hello!

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića koje se pre punih petnaest godina odigralo u Kovilovu dugo se prepričavalo u domaćim i regionalnim medijima, neretko ga se mediji sete i dan danas, ali neki detalji sa tog događaja isplivavaju tek sada. Naime, isplivao je davni Jelenin intervju baš iz 2008. godine, nedugo nakon samog venčanja, koji je tada dala za "Svet" a u kojem se dotakla nekih zanimljivosti sa tog skupa, pa je otkrila da je jedna njena koleginica doživela pravu neprijatnost.

Arhiva Hello!

 

Naime, venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića proteklo je uz incident kada obezbeđenje nije želelo da pusti jednu od zvanica, a u pitanju je bila Jelenina koleginica Stojanka Novaković Stoja. Ona je u intervjuu opisala kako je došlo do nesporazuma koji je doveo do neprijatnosti za Stoju i toga da se u ljutnji umalo okrenula i otišla kući.

Pročitajte: Venčanje prepuno skandaloznih obrta i drame: Pogledajte fotografije sa svadbe Karleuše i Duška Tošića, venčanica krije posebnu TAJNU!

Arhiva Hello!

 

- Zahvaljujući savršeno organizovanom obezbeđenju, koje je na čak tri punkta proveravalo goste, niko ko nije bio pozvan nije mogao da priđe kompleksu Kovilova, a kamoli da prisustvuje venčanju. Tako su Stoji, ni krivoj ni dužnoj, na ulazu napravili problem, ne puštajući je da uđe. Zakomplikovalo se jer se ona, logično, predstavila kao Stoja, dok se na spisku zvanica vodila pod punim imenom i prezimenom Stojanka Novaković - ispričala je Jelena anegdotu sa venčanja.

 

 

Venčanje Jelene Karleuše i Duška Tošića ipak se uspešno odigralo bez skandala budući da je ta situacija rešena, a dve pevačice nastavile su svoje prijateljstvo i dugo nakon događaja.

Komentari (0)

Loading