Celebrity News

Rada i Haris zagrljeni objavili NAJLEPŠE VESTI, sve molitve su urodile plodom! Radin otac na ivici suza, DOČEKAO JE (FOTO)

Pomirili se Rada Manojlović i Haris Berković fanovi oduševljeni

Rada i Haris zagrljeni objavili NAJLEPŠE VESTI, sve molitve su urodile plodom! Radin otac na ivici suza, DOČEKAO JE (FOTO)

Nakon odluke da šestomesečnu vezu okončaju neretko su se Rada Manojlović i Haris Berković susretali sa pitanjem hoće li se po tom pitanju predomisliti. Romansa utemeljena na uzajamnoj strasti, ljubavi i poverenju po mišljenju fanova muzičkog para nije trebalo da bude osuđena na propast, stoga ne čudi što nade o pomirenju nikada nisu izbledele "Pomirili se Rada Manojlović i Haris Berković..." naslov je koji se već neko vreme iščekivao, a sudeći po najnovijim fotografijama bivših ljubavnika čini se da se to napokon i dogodilo.

Pročitajte: Uslikani su: Rada Manojlović blista, ponovo ljubi i tako je srećna (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Naime, pevačica i pevač folk muzike nastupali su pre par dana zajedno u Švedskoj. što im nije bila praksa dok su bili emotivno rastavljeni. U pauzama nastupa uslišili su molbu obožavateljke da se sa njom slikaju, a tom prilikom zabeležena su njihova nasmejana i veruje se zaljubljena lica. Zaključak da su bivši ljubavnici odlučili da pruže još jednu šansu svom odnosu, sam se nametnuo, a činjenica je da ih ama baš ništa ne sprečava da nastave tamo gde su stali.

Pročitajte: Obećala je da S NJIM neće više nikad! Rada Manojlović ponovo sa bivšim, uslikan ispred njenog stana (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Zle krvi među njima nikada nije bilo, svađama, vređanju i inače nisu skloni posebno ne u medjima a sve to dovoljno je dobra polazna tačka kada je reč o obnovi ljubavi. Reklo bi se da Rada i Haris uživaju jedno u drugome i novim emocijama koje nisu ni znalli da poseduju. Očekuje se da će muzičar uskoro ponovo useliti svoje stvari u stan estradne umetnice, a možda ovoga puta njih dvoje stignu i do oltara, čemu se mnogi nadaju.

Pročitajte: Ljubavi je definitivno došao kraj: Rada i Haris više nisu zajedno, pevačica poručila bivšem samo jedno

Instagram

 

Posebna nadanja o venčanju pevačice i muzičara gaje roditelji emotivnih partnera koji su vest "Pomirili se Rada Manojlović i Haris Berković" s ushićenjem prihvatili. Čini se da lepa Četerežanka i zgodni Gradačanin imaju značajnu podršku fanova i najmilijih da nastave u jednakom ritmu. 

Komentari (0)

Loading