Celebrity News

Rada i Haris zagrljeni objavili NAJLEPŠE VESTI, sve molitve su urodile plodom! Radin otac na ivici suza, DOČEKAO JE (FOTO)

Pomirili se Rada Manojlović i Haris Berković fanovi oduševljeni

Rada i Haris zagrljeni objavili NAJLEPŠE VESTI, sve molitve su urodile plodom! Radin otac na ivici suza, DOČEKAO JE (FOTO)

Mirko Tabašević

Nakon odluke da šestomesečnu vezu okončaju neretko su se Rada Manojlović i Haris Berković susretali sa pitanjem hoće li se po tom pitanju predomisliti. Romansa utemeljena na uzajamnoj strasti, ljubavi i poverenju po mišljenju fanova muzičkog para nije trebalo da bude osuđena na propast, stoga ne čudi što nade o pomirenju nikada nisu izbledele "Pomirili se Rada Manojlović i Haris Berković..." naslov je koji se već neko vreme iščekivao, a sudeći po najnovijim fotografijama bivših ljubavnika čini se da se to napokon i dogodilo.

Pročitajte: Uslikani su: Rada Manojlović blista, ponovo ljubi i tako je srećna (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Naime, pevačica i pevač folk muzike nastupali su pre par dana zajedno u Švedskoj. što im nije bila praksa dok su bili emotivno rastavljeni. U pauzama nastupa uslišili su molbu obožavateljke da se sa njom slikaju, a tom prilikom zabeležena su njihova nasmejana i veruje se zaljubljena lica. Zaključak da su bivši ljubavnici odlučili da pruže još jednu šansu svom odnosu, sam se nametnuo, a činjenica je da ih ama baš ništa ne sprečava da nastave tamo gde su stali.

Pročitajte: Obećala je da S NJIM neće više nikad! Rada Manojlović ponovo sa bivšim, uslikan ispred njenog stana (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Zle krvi među njima nikada nije bilo, svađama, vređanju i inače nisu skloni posebno ne u medjima a sve to dovoljno je dobra polazna tačka kada je reč o obnovi ljubavi. Reklo bi se da Rada i Haris uživaju jedno u drugome i novim emocijama koje nisu ni znalli da poseduju. Očekuje se da će muzičar uskoro ponovo useliti svoje stvari u stan estradne umetnice, a možda ovoga puta njih dvoje stignu i do oltara, čemu se mnogi nadaju.

Pročitajte: Ljubavi je definitivno došao kraj: Rada i Haris više nisu zajedno, pevačica poručila bivšem samo jedno

Instagram

 

Posebna nadanja o venčanju pevačice i muzičara gaje roditelji emotivnih partnera koji su vest "Pomirili se Rada Manojlović i Haris Berković" s ushićenjem prihvatili. Čini se da lepa Četerežanka i zgodni Gradačanin imaju značajnu podršku fanova i najmilijih da nastave u jednakom ritmu. 

Komentari (0)

Loading