Celebrity News

LOŠE VESTI iz doma Saše Popovića, Suzana i prijatelji su sve vreme uz njega: Sve se desilo iznenada, lekari šokirani

Saša Popović hitno je operisan zbog iznenadnog zdravstvenog problema

LOŠE VESTI iz doma Saše Popovića, Suzana i prijatelji su sve vreme uz njega: Sve se desilo iznenada, lekari šokirani

Ata Images

Budući da se nedavno suočio iznenadnim zdravstvenim problemom, Saša Popović hitno je operisan međutim na svu sreću on se dobro i brzo oporavio, te je sada nastavio sa poslom i snimanjima. Nekadašnji direktor "Granda" potvrdio je da je operisao žučnu kesu i da su mu lekari savetovali hitnu intervenciju nakon pregleda.

- Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu - ispričao je Saša za "Scandal!" i dodao:

- Čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede prevetntivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali - rekao je estradni mag.

Pročitajte: Milioner iz blata - Evo gde je živeo Saša Popović pre Slatkog greha i miliona koje je zaradio

ATA images

 

Saša koji se penzionosao još 2019. godine i dalje radi u "Grandu" kao kreativni direktor, a zapravo je glavni za "Zvezde Granda". Iako može da uživa u blagodetima penzionerskog života, Popović kaže da je pokušao, ali da mu nije išlo.

- Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali "Grand", imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim jao što je fino, drugi meseci isto, treći mesec ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu - istakao je Saša koji je navikao da radi punom parom.

Komentari (0)

Loading