Celebrity News

Zar posle toliko godina? Saša Popović rekao KRAJ: Uplakana Suzana ne može da se pomiri sa njegovom odlukom (FOTO)

Sukob Saše Popovića i Suzane Jovanović tema je o kojoj svi pričaju

Zar posle toliko godina? Saša Popović rekao KRAJ: Uplakana Suzana ne može da se pomiri sa njegovom odlukom (FOTO)

Saša Popović i Suzana Jovanović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, njihovo venčanje davne 1998. godine i danas se smatra jednim od najglamuroznijih, a kadrovi sa crkvene ceremonije mogli su se videti i na televiziji. Koliko svoju suprugu poštuje i voli govori činjenice da je ona jedina žena koja je uspela da zarobi srce estradnog maga i sa kojom će ove godine proslaviti srebrnu svadbu, međutim da i u najskladnijim i najčvršćim brakovima dolazi do nesuglasica i trzavica dokaz je sukob Saše Popovića i Suzane Jovanović koji je postao glavna tema u javnosti.

Sale je, prema pisanju medija Suzani zabranio da ubuduće snima pesme, a razlog je to što njen album objavljen 2021. godine nije postigao uspeh kakvom su se nadali. Iako su oni tada napravili gala promociju koja je okupila gotovo celu estradu, pesme sa albuma nisu zaživele kod publike. Pevačica je mužu predložila da joj pomogne oko produkcije za novi singl jer je došla s idejom da snimi nešto modernije i bliže mlađoj publici, ali je on bio striktan u odluci da neće više da investira u njenu pevačku karijeru, što je i izazvalo sukob Saše Popovića i Suzane Jovanović

Pročitajte: RAZVOD Saše Popovića i Suzane Jovanović zbog koleginice - Šokantni detalji konačno izašli u javnost (FOTO)

Ata Images

 

- Saša je bio Suzani oduvek najveća podrška za sve. Uvek je okupljao najbolji tim saradnika za snimanje pesama i albuma, nije pitao za cenu, ali poslednji album nije postigao nikakav uspeh. Suzana se i ne trudi toliko oko karijere, ranije je uvek Saša forsirao sve i terao je da se probija na estradi, ali je sad shvatio da nema poente ulagati u nešto što neće doneti nikakav profit - ispričao izvor blizak Popoviću te otkrio da se Suzana navodno posvađala s njim kad je odbio da joj pomogne.

- Njoj nije bilo pravo kad je Saša rekao da nije pametno da snimi singl. Objasnio joj je da će to da bude aktuelna vest dan, dva i da će opet pesma da padne u zaborav jer ni ceo album nije mogao da se zavrti. Rekao je da je milione uložio u nju i da je bolje da se bavi nečim drugim jer na estradi sad prolazi nešto drugo.

Pročitajte: Suzanine suze - Saša Popović je njenom sinu Danijelu DAO SVE, a on mu OVAKO VRAĆA (FOTO)

Petar Đorđević

 

Podsećanja radi,  Suzanin album od pre dve godine skupio je manje pregleda od očekivanog, jedva tri miliona za godinu dana, a Popović je tada rekao da ga je produkcija koštala preko 100.000 evra. Iako je on imao samo reči hvale za Suzanin CD na kom je okupio vrsnu ekipu autora od pokojne Marine Tucaković do Gorana Ratkovića Raleta, nijedna pesma se nije zavrtela i postala hit. Pa čak ni dueti za koje su tipovali da će se dosta slušati - pesme sa Viki Miljković, Sašom Matićem i Peđom Medenicom.

Ipak, iako je nastao, sukob Saše Popovića i Suzane Jovanović, sigurni smo, proći će brzinom svetlosti jer njih dvoje su jednostavno srodne duše koje godinama neguju prvenstveno svoju ljubav, a zatim i privrženost, poverenje i poštovanje.

Komentari (1)

Loading
Marina

21:10 18.01.2023

Kako sam se sada zabrinula. Pa jadna žena! Od čega će i kako živeti sada, a ima decu? Nesreća, prava!