Celebrity News

Izrastao u još boljeg frajera od tate Lazetića! Sani Armani konačno objavila sliku sina Luke, ozbiljan je dasa i bavi se fudbalom (FOTO)

Sin Sani Armani i Nikole Lazetića prezgodan je na tatu, lep na mamu

Izrastao u još boljeg frajera od tate Lazetića! Sani Armani konačno objavila sliku sina Luke, ozbiljan je dasa i bavi se fudbalom (FOTO)

Kada se postavljalo pitanje da li će se preseliti u Ameriku sa majkom sin Sani Armani nije bio najsrećniji zbog toga. Nažalost, a budući a je bio maloletan, nije se mnogo pitao na kojoj strani zemljine kugle će živeti te je nevoljno spakovao kofere i otpočeo novi život u obećanoj zemlji. Tamo je završio srednju školu, a nije tajna da su mu sunce 365 dana u godini, adekvatna klima i američka gostroprimljivost godili. 

Pročitajte: UHVAĆENE! Lepa, plava i SVI JE ZNATE: Pogledajte ko se vozi po Los Anđelesu sa Marijom Šerifović (FOTO)

Instagram

 

Uprkos tome što se tamo lepo snašao, imao je i toliko prilika da se pokaže u omiljenom sportu, sin Sani Armani čim je napunio dovoljno godina da može samostalno da donosi odluke odabrao je povratak u domovinu. Bar nekoliko meseci godišnje on voli da je sa ocem bivšim fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa čim se njegova majka u potpunosti slaže i razume njegov bojkot.

- Nije mu bilo lako da ostavi svoje društvo. Ako njega pitate, on i dalje ima otpor.

Pročitajte: Sve je napustila i otišla preko okeana: Evo čime se Sani Armani zaista bavi u Americi

Instagram

 

Luka Lazetić, navodno je krenuo očevim stopama, te je odluka da se vrati u Evropu delimično usledila i zbog toga, jer ima daleko veće mogućnosti. Nedavno je napunio 20 godina i neverovatno je lep i zgodan, a ponosna mama, koja se u Los Anđelesu bavi produkcijom, ne krije da kada god je kod nje beskrajno uživa u njegovom društvu čemu svedoče i najnovije fotografije iz dnevnog izlaska. Mama, sin i njegov prijatelj uživali su u prijatnom ručku, što su zabeležili slikom koja kruži medijima i dokaz je da je Luka samo najbolje nasledio od oba roditelja.

 

Komentari (0)

Loading