Celebrity News

Sin Viki Miljković na teniskom terenu izgleda moćnije od Noleta! Pogledajte prizor zbog kog mama plače od ponosa (FOTO)

Sin Viki Miljković preduzeo važne korake zarad bolje budućnosti

Sin Viki Miljković na teniskom terenu izgleda moćnije od Noleta! Pogledajte prizor zbog kog mama plače od ponosa (FOTO)

Kada je Andrej Tašković, sin Viki Miljković i Tašketa napadnut od strane migranata, koji su mu pripretili nožem i tražili novac, obožavaoci lika i dela popularnog estradnog para ostali su zatečeni, kao i čitava domaća javnost. Putem društvenih mreža mogla se čuti i videti reakcija roditelja, zabrinutih za svoju decu, koji nisu mogli da veruju da se ovako nešto može dogoditi u elitnom delu grada, srcu prestonice. 

Pročitajte: Tragedija: Sin Viki Miljković napadnut nožem, prekinuto snimanje Zvezda Granda

Instagram

 

Taške i Viki takođe dugo nisu mogli da dođu sebi. Par izjava za javnost o samom napadu su dali, ono što je, međutim, ostalo nedorečeno i u krugu porodice je reakcija samog Andreja, kao i posledice koje je to ostavilo na njega i njegovu psihu. Sin Viki Miljković u najnežnijim je tinejdžerskim godinama, u dobu kada ga bilo šta iz koloseka može izmestiti i navodno nakon napada dosta se promenio. Pričalo se da je stekao traume, da živi u strahu, ali i da je sazreo, da ima drugačiji, daleko ozbiljniji odnos prema životu. Na iznenađenje roditelja Andrej je odnedavno krenuo na sport, tačnije na tenis u ciju sticanju discipline, jačine, samopouzdanja i doslednosti.

Pročitajte: Posle napada grupe migranata sin Viki Miljković živi u strahu: Andrej ima traume, policija i država moraju da povedu više računa

Instagram

 

Viki i Taške ponosni su na svog naslednika, i na to što je tako mlad preduzeo korake koji će mu pomoći da nemili događaj izbriše iz memorije.

Komentari (0)

Loading