Celebrity News

Dok je Jelena daleko: Novak Đoković USLIKAN kako se grli sa OVOM poznatom plavušom, pogledajte samo kako ga gleda (FOTO)

Autor: | 28/01/2023

Novak Đoković i Margo Robi dobili su priliku da se upoznaju

Dok je Jelena daleko: Novak Đoković USLIKAN kako se grli sa OVOM poznatom plavušom, pogledajte samo kako ga gleda (FOTO)

Kako se novo finale gren slema između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa sve više približava, atmosfera ne samo između njih dvojice već i između njihovih fanova sve je zagrejanija. Sutra u 9:30 po našem vremenu u Melburnu se igra finale Australijen Opena koje bi našem teniseru moglo doneti 22. najvažniju titulu, a varnice između finalista čine se uveliko ispaljenim. Naime, ne samo da je naš teniser najpre izjavio kako se ne seća finala sa Cicipasom na Rolan Garosu od pre dve godine, već mu je Grk zatim uzvratio istom merom navodeći kako se ni on ne seća tog događaja, a sada su nekim čudom u celu dramu upleteni Novak Đoković i Margo Robi.

 

 

Sve je nekako krenulo od Cicipasa koji je posle pobede u polufinalu u intervjuu izjavio kako mu je velika želja da jednog dana na tribinama ovog turnira vidi australijsku glumicu Margo Robi koja je njegova omiljena glumica s tih prostora. Upitan da li on to otvoreno upućuje poziv Robijevoj, Cicipas je odgovorio potvrdno i dobio aplauz, ali jedan korisnik društvene mreže "Tviter" našao je način da i ovo dovede u kontekst finala koje očekuje Stefanosa i Novaka, pa je podsetio kako je naš teniser čak i ovaj san već oduzeo grčkom kolegi. Dok Stefanos sanja da upozna australijsku glumicu, Novak Đoković i Margo Robi već su se upoznali.

Pročitajte: Jelena je pala u zaborav, Novaku je potrebna samo ona! Teniser javno priznao: Njen pogled me iznova svakoga dana osvaja (FOTO)

 

 

Novak Đoković i Margo Robi imali su priliku da se upoznaju još pre nekoliko godina, što se vidi po fotografijama objavljenim na "Tviteru" gde se jasno vidi da je njihov susret ovekovečen još dok je Novak nosio opremu bivšeg sponzora. Međutim, pred okršaj sa Cicipasom, ova priča ponovo je aktuelizovana, a pitanje je da li je Novakova supruga Jelena Đoković već znala da se ovaj susret dogodio ili će i ona, kao i većina javnosti, biti iznenađena ovim otkrićem.

Komentari (0)

Loading