Celebrity News

Jelena je pala u zaborav, Novaku je potrebna samo ona! Teniser javno priznao: Njen pogled me iznova svakoga dana osvaja (FOTO)

Ćerka Novaka Đokovića od danas je tema i svetskih medija

Jelena je pala u zaborav, Novaku je potrebna samo ona! Teniser javno priznao: Njen pogled me iznova svakoga dana osvaja (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković već neko vreme je u Australiji gde nastoji da osvoji još jedan pehar u karijeri i ponosno se s njime vrati u domovinu. Protekle godine slavni sportista nije imao sreće kada je reč o Australian Openu, zbog antivakserskog stava zabranjeno mu je učestvovanje a potom je i deportovan iz zemlje što je bilo zaista ponižavajuće. Ove zime on se u zemlju kengura vratio još snažniji, sa daleko više motiva i želje za pobedom, a čini se da su ga sada tamo dočekali raširenih ruku. Iz meča u meč, iz pobede u pobedu Đokovićevi mečevi se analiziraju, sportski stručnjaci ga u pozitivnom smislu nazivaju vanzemaljcem i svi se pitaju šta je to što ga stalno gura napred. Ćerka Novaka Đokovića i zasigurno jedna od najvažnijih figura u njegovom životu, pored sina Stefana naravno, njegova je pokretačka snaga što je i sam sportista sinoć nakon pobede koja mu je zagarantovala ulazak u četvrt finale priznao.

Pročitajte: Konačna odluka Novaka Đokovića o kraju koji nije želeo! I kad se rastanemo, neću prestati da ih volim (FOTO)

profimedia

 

- Tara je preslataka devojčica koja me drži čvrsto na zemlji, da budem skroman. Ona mi svaki dan okrene svet naglavačke, dovoljan je jedan pogled da me razoruža. Njen pogled je najlepši pogled koji sam video u celom životu. Nedostaje mi, kao i njen brat - kazao je Novak sa suzom u oku zbog čega je novinar, koji je na terenu sa njim uradio kratak intervju, prešao na sportske teme.

Pročitajte: BOLEST Srđana Đokovića uzela maha! Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Getty Images

 

Ćerka Novaka Đokovića jedna od onih čija lica bi u publici sportista voleo da vidi tokom narednih mečeva, posebno u finalu. Možemo samo da pretpostavimo da mama Jelena nju i njenog brata Stefana nije povela u Australiju zbog obaveza u školi, ali da će se u finalu zasigurno sa njima pojaviti na meču i uživatu u svakom postignutom gemu.  

Pročitajte: Novaku je srce puno! Tara Đoković ima pet godina i ovo je njena PRVA LJUBAV, tata otkrio detalje

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading