Celebrity News

Ne sprečava ih 30 godina razlike, ni što je OŽENJEN: Muzičar KOG SVI ZNATE ukrao je srce Katarine Radivojević, njegova supruga očajna (FOTO)

Autor: | 29/01/2023

Katarina Radivojević i Goran Bregović davno su se upoznali

Ne sprečava ih 30 godina razlike, ni što je OŽENJEN: Muzičar KOG SVI ZNATE ukrao je srce Katarine Radivojević, njegova supruga očajna (FOTO)

Mirko Tabašević

Ako je slučajno negde ostalo nepoznato, Katarina Radivojević i Goran Bregović davno su imali strastvenu romantičnu vezu ali od svih onih koje je slavni muzičar imao sa javnim ličnostima, ova spada među one koje su bile značajno kraćeg daha. Ipak, sve se računa, naročito ako je reč o lepotici poput poznate glumice ali uprkos tome Goran se nije preterano hvalio onim čime većina muškaraca apsolutno bi, valjda zato što je tokom svih svojih veza bio uveliko oženjen.

Ata Images

 

Katarina Radivojević i Goran Bregović upoznali su se, kako to obično biva, preko poslovne saradnje i to kada je muzičar radio na svom projektu. Naime, kada je rešio da snimi film prema libretu svog mjuzikla “Karmen sa srećnim krajem”, pozvao je mladu i lepu Katarinu Radivojević, koja je trebalo da tumači naslovnu rolu, koju su uvežbavali u njegovim kućama na Jahorini i u Beogradu. U međuvremenu, ulogu je obećao i Severini, koja ga je često posećivala na Senjaku kako bi “ušla u lik”, ali od filma na kraju nije bilo ništa.

Pročitajte: UGOJILA SE Katarina Radivojević, nabacila kilograme i zaokruglila lice, ni nalik staroj Zone! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Mnoge je tada iznenadilo da su Katarina Radivojević i Goran Bregović uopšte pomislili da uđu u romansu imajući u vidu 29 godina razlike između njih, ali još više činjenicu da je samo nekoliko godina pre toga Katarina bila u vezi sa Goranovim ljutim rivalom Oliverom Mandićem. Glumica, doduše, nikada nije potvrdila te navode.

Komentari (0)

Loading