Lifestyle

UGOJILA SE Katarina Radivojević, nabacila kilograme i zaokruglila lice, ni nalik staroj Zone! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Katarine Radivojević glumičin je zaštitni znak u neku ruku

UGOJILA SE Katarina Radivojević, nabacila kilograme i zaokruglila lice, ni nalik staroj Zone! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Nema ko ne smatra da je izgled Katarine Radivojević besprekoran. Glumica koja godinama unazad živi u Americi, tamo i radi uvek se trudila da održi vitku liniju, čak i u problematičnim emotivnim i profesionalnim periodima za nju, nije podlegla promenama, već se trudila da održi umerenost. Istovremeno ona je počela da trenira. Jedno vreme praktikovala je kundilini jogu ali kako ju je, po njenim rečima, ona odvajala od pravoslavlja sa tim je prestala. Od vežbanja kao takvog, međutim, nije odustala. Alternativu je pronašla u teretani, voli trčanje, dok nije tajna da često odlazi na masaže oblikovanja tela. Kada se sve ovo uzme u obzir prosto je nemoguće bilo poverovati da je dramska umetnica zanemarila sve svoje pređašnje navike i uverenja i dozvolila sebi da se ugoji.

Pročitajte: Posle ubistva Đinđića ON je bio najmoćniji čovek u Srbiji i LJUBAVNIK Katarine Radivojević! Svi detalji TAJNE AFERE o kojoj se ćuti (FOTO)

Ata Images

 

Po mišljenju mnogih tome svedoče najnovije fotografije nastale u Beogradu. Naime, Katarina se pojavila na promociji treće knjige "Igra" iz Sabranih dela profesora glume Predraga Bajčetica, održanoj na maloj sceni Raša Plaović u Narodnom pozorištu i sve iznenadila evidentnim viškom kilograma.

Pročitajte: Slike iz vremena ljubavi: Prvu suprugu Vidoje Ristović ostavio je zbog poznate glumice, a onda je i njoj slomio srce... (foto)

Ata Images

 

Nije Katarina dobila previše, naprotiv ugojila se taman toliko da sada izgleda još lepše i mlađe. Izgled Katarine Radivojević dosta se promenio, a mnogi komentrišu da se zadovoljstvo očitava na njenom licu te da je uzrok viška kilograma najverovatnije nova ljubav.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading