Celebrity News

Bila je fatalna lepotica dugih nogu za kojom je ludeo Željko Joksimović, a sad… Pogledajte kako danas izgleda Adriana Čortan (FOTO)

Život Adriane Čortan drastično se promenio

Bila je fatalna lepotica dugih nogu za kojom je ludeo Željko Joksimović, a sad… Pogledajte kako danas izgleda Adriana Čortan (FOTO)

Luka Šarac

Novinarka Adriana Čortan važila je za jednu od atraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a kao jedna od voditeljki emisije "Siti" neprestano je bila u centru medijske pažnje. Punila je ona tada novinske stupce, bila je konstantno u medijima i svima je, pored profesionalne sfere, bila jako interesantna i njena privatnost, međutim život Adriane Čortan u jednom momentu promenio se iz korena. Napravila je dužu medijsku pauzu koju je, kako kaže, iskoristila da proširi vidike,te se oprobala u pi-ar vodama i svetu digitalnih komunikacija, što se pokazalo kao vrlo korisnim, a danas radi ono što najviše voli i zbog čega se smatra privilegovanom, ali bez pretranog fokusa u javnosti.

Pročitajte: Dve veridbe, dve venčanice i slavlje iz snova! Adriana Čortan dobila je sve, a suprugu uskratila jedinu želju (FOTO)

printscreen

 

 - Ne fali mi medijska eskponiranost, jer sam i te kako prisutna. Pojavljivala sam se na raznim događajima, radila sam i kao PR, a sada vodim emisiju na Studiju B. To je gradska televizija, sa gradskim temama. To mi je leglo i ja sam zaista prezadovoljna - rekla je jednom prilikom Adriana koja dugi niz godina ima angažman na pomenutoj televiziji.

Voditeljka koja je svojevremo nasmejala javnost tako što je grad Novi Sad nazvala „New Now“, u jeku svoje popularnosti bila je u vezi sa kantautorom Željkom Joksimovićem. Veza, u kojoj su čak i živeli zajedno potrajala je  tri godine, a raskinuli su, kako se pisalo, zbog takođe voditeljke Jovane Janković, sada Joksimović. Ispostavilo se da je Jovana Željkova srodna duša, te mu je, osim velike ljubavi, podarila sina Kostu i bliznakinje Anju i Srnu, a život Adriane Čortan takođe je krenuo u lepom smeru. Nedugo nakon raskida upoznala je ljubav svog života, biznismena Nemanju Simića sa kojim je stupila u bračnu zajednicu.

Pročitajte: Bila je velika ljubav Željka Joksimovića, a evo za koga se nakon raskida udala Adriana Čortan

Luka Šarac

 

U martu 2018.godine, Nemanja je Adrianu zaprosio na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, a septembra iste godine par se venčao u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, posle čega je nastavljeno slavlje u jednom restoranu na Avali. U elegantnoj sneg beloj venčanici sa dugačkim velom, mlada je izgovorila sudbonosno da svom partneru, a mnogi su komentarisali da je tada blistala te kako osmeh sa lica nije skidala.

Pročitajte: Adriana Čortan podelila fotografiju sa suprugom Nemanjom! SVI komentarišu NJEGOV IZGLED (foto)

printscreen

 

Iako nije preterano prisutna na javnoj sceni, Adriana i danas privlači pažnju svojim odličnim izgledom i svi se slažu da i dalje pleni lepotom, što i ne čudi ako uzmemo u obzir da je bila veoma uspešna i u svetu manekenstva gde je takođe izgradila poznato ime.

Komentari (0)

Loading