Celebrity News

Mislila sam da moj spasilac nikada neće doći: Snežana Dakić obradovala LEPIM VESTIMA, stigao je ON u njen život (FOTO)

Dečko Snežane Dakić više nije misterija

Mislila sam da moj spasilac nikada neće doći: Snežana Dakić obradovala LEPIM VESTIMA, stigao je ON u njen život (FOTO)

Negde pred kraj prethodne godine, dakle ne tako davno, voditeljka Snežana Dakić bila je opažena u društvu nepoznatog muškarca što je odmah izazvalo spekulacije na temu da li je konačno pronašla pravu ljubav. Međutim, od tada nije bilo nikakve potvrde s njene strane, a danas je stigao novi razlog za isto pitanje. Naime, dečko Snežane Dakić možda je stigao u njen život ako umete da čitate između redova.

Boško Karanović

 

Voditeljka je u veoma dobrom raspoloženju objavila novu fotografiju sebe u zanimljivoj modnoj varijanti ali je uz fotografiju imala da svojim pratiocima pošalje i zanimljivu poruku koja možda naslućuje da li se to pojavio dečko Snežane Dakić.

- Nisam verovala da će moj spasilac zaista doći, mislim da je to sjajno - poručila je u stihovima Snežana, ali kroz stihove čuvene pesme Džordža Majkla "Amazing" čiju je numeru podelila.

Pročitajte: Kome još može da prija: Snežana Dakić šokirala izjavom o odnosu sa ženom svog bivšeg muža Vladimira Mikića

Instagram

 

Pitanje je zašto je baš ovaj deo pesme rešila da podeli i da li tim stihovima ima nešto da nam svima poruči, a dečko Snežane Dakić možda jeste odgovor na sva pitanja. Voditeljka je nedavno govorila o aspektu ljubavi u njenom životu, ali se tada činilo da je to pitanje u potpunosti prepustila rukama sudbine.

- Možda princ dođe odmah, a možda i ne. Vi se usredsredite na sebe, da podignete životnu energiju i da se otrgnete osećanju žrtve i napuštenosti. Ako neka veza nije uspela, pa i to je okej. Gotova je. Znači da je vreme da se ide dalje. Malobrojne su danas ljubavi za sva vremena. Ne mora se ići dalje samo u paru. Možete neko vreme biti i single. Nije sramota. Nije vredna samo žena koja ima partnera - poručila je Snežana.

Komentari (0)

Loading