Celebrity News

Kome još može da prija: Snežana Dakić šokirala izjavom o odnosu sa ženom svog bivšeg muža Vladimira Mikića

Snežana Dakić o ženi svog bivšeg supruga prvi put govori otvoreno

Kome još može da prija: Snežana Dakić šokirala izjavom o odnosu sa ženom svog bivšeg muža Vladimira Mikića

Snežana Dakić i Vladimir Mikić pre osam godina stavili su tačku na svoj brak. Ćerka Laura nastavila je da živi sa majkom, ali je redovno provodila vreme sa ocem. O odnosu sa bivšim suprugom, koji se nakon razvoda sa Snežanom, ponovo se oženio.

Iako je razvod braka teško podnela, Snežana Dakić o ženi svog bivšeg muža, kao i o odnosu sa Vladimirom, danas govori trezveno.

Pročitajte: Još jedna BIVŠA u nizu - Zbog OVE žene Vladimir Mikić se razveo od Snežane Dakić, a onda je i nju zadesila ISTA SUDBINA (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Razvod je kao mala smrt, umre način života koji ste do tada vodili, nestane neki krug prijatelja koji ste do tada imali, kao i rutina, navike i neka vrsta sigurnosti - otpočela je Snežana za "Alo".

Snežana je ipak otkrila da danas nema problem da se vidi i sa suprugom svog bivšeg muža.

- Ostali smo u dobrim odnosima. Kada su neke posebne prilike, viđam i njegovu sadašnju suprugu, prošle godine su bili zajedno na Laurinom rođendanu i sigurno da ćemo se ponovo videti. Zle krvi među nama nikada nije bilo. Mislim da se ljudi bolje slažu kad se razvedu, jer ne moraju da podnose jedno drugo i da trpe sve što im je u zajednici smetalo  - zaključila je nekadašnja voditeljka.

Komentari (0)

Loading