Celebrity News

Nova devojka Save Miloševića PRESLIKANA njegova bivša žena: Da li je ovo moguće? (FOTO)

Devojka Save Miloševića njegova je srodna duša

Nova devojka Save Miloševića PRESLIKANA njegova bivša žena: Da li je ovo moguće? (FOTO)

Proslavljeni fudbaler i bivši igrač i trener Partizana Savo Milošević dve decenije bio je u ljubavi sa suprugom Vesnom sa kojom je dobio troje dece, ćerku Isidoru i sinove Nikolu i Borisa. Par je na svoj brak stavio tačku 2015. godine, odlučili su da svako krene na svoju stranu, a nakon tri godine, na tom putu legendarni sportista sreo je deset godina mlađu Nataliju Tipsarević koja je potpuno osvojila njegovo srce. Iako su nekoliko godina u veoma skladnoj vezi, oni u ljubavi uživaju daleko od očiju javnosti, a devojka Save Miloševića kojoj eksponiranje nije prioritet, retko se pojavljuje na gradskim događajima.

Ipak, oni su sinoć napravili presedan te se prvi put zajedno pojavili na nekom događaju još od venčanja Piksijeve ćerke Anje 2018. godine. Zaljubljeni i vidno raspoloženi, emotivni partneri, naime, uveličali su promociju nakita voditeljke Marije Kilibarde koju je ona organizovala u Hajatu i tom prilikom ispozirali pripadnicima sedme sile kojima je ovo bila prava senzacija.  

Pročitajte: Porodične fotografije pune ljubavi KRIJU VELIKU TAJNU - Pogledajte kako su Savo i Vesna Milošević izgledali pre nego što se porodica raspala

Boško Karanović

 

Devojka Save Miloševića, inače uspešna violončelistkinja zablistala je, za ovo doba godine, u veoma osvežavajućoj haljini cvetnog dezena koju je upotpunila klasičnom crnom kožnom jaknom i satenskim čizmama, dok nekadašnji fudbaler nije zaostajao za svojom dragom kada je modni izbor u pitanju, te je odenuo elegantne pantalone i košulju takođe laganih materijala.

Pročitajte: Za bivšom suprugom Save Miloševića svi su se okretali - Evo kako danas izgleda zanosna Vesna (FOTO)

Boško Karanović

 

Da ih ljubav i te kako greje pa im topla zimska garderoba nije potrebna dokazali su upravo sinoć kada su i pobrali mnoštvo simpatija i lepih reči, a pored toga da deluju veoma skladno i srećno, za oko je mnogima zapalo i da lepa Natalija likom podseća na bivšu Savinu suprugu koja svojim izgledom i danas mami uzdahe.

Komentari (0)

Loading