Celebrity News

Marija Kilibarda i Bane Vučelić KONAČNO zajedno u javnosti! Samo da vidite kako je gleda i koliko je ponosan na nju (FOTO)

Marija Kilibarda i Bane Vučelić predivan su par

Marija Kilibarda i Bane Vučelić KONAČNO zajedno u javnosti! Samo da vidite kako je gleda i koliko je ponosan na nju (FOTO)

Boško Karanović

Marija Kilibarda i Bane Vučelić već oko tri godine uživaju u vezi koju vešto skrivaju od radoznalih očiju javnosti, međutim većeras su oni odlučili da naprave izuzetak te su se pod ruku pojavili pred pripadnicima sedme sile, a za to je postojao i veoma lep povod.

Pročitajte: Nakon toliko godina otkriveni razlozi razvoda Marije Kilibarde i Vladimira Radmanovića! Šta li će Bane reći na ovo (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, lepa voditeljka predstavila je kolekciju nakita svog brenda ‘Ki’ u Hajatu, a na glamuroznom koktelu ona je okupila veliki broj poznatih lica među kojima jsu bili Dejan Tomašević, voditelj Slavko Beleslin, glumice Anja Mandić i Anđelka Prpić, voditeljka Irina Vukotić sa ćerkom, pevačica Aleksandra RadovićMilica Mandić, Bane Trifunović sa suprugom i mnogi drugi.

Pročitajte: VENČANJE Marije Kilibarde i Baneta Vučelića - Pogledajte venčanicu koju je voditeljka izabrala, ODUZIMA DAH (FOTO)

Boško Karanović

 

Ipak, na promociji pomenutog brenda najveća podrška voditeljki bio je njen emotivni partner koji je bio vidno raspoložen, a isto se može reči i za atraktivnu voditeljku koja osmeh sa lica nije skidala.

Pročitajte: Prizor sa ležaljke zapalio internet - Marija Kilibarda na letovanju sa Banetom Vučelićem, pogledajte tu sreću (FOTO)

Boško Karanović

 

Odevena u svetlucavu, izuzetno efektnu haljinu u dve nijanse plave, Marija je blistala kao i svaka srećna, voljena i ispunjena žena, a Bane celo veče nije skidao pogled sa svoje drage koju po svemu sudeći drži kao malo vode na dlanu.

Pročitajte: Pljušte čestitke - Evo kojom objavom su Marija Kilibarda i Bane Vučelić UZDRMALI Instagram (FOTO)

Boško Karanović

 

Mnogi su primetili i da je izuzetno ponosan na njene poslovne poduhvate, a osim toga svi slažu da su Marija Kilibarda i Bane Vučelić savršen par, te da odaju utisak prave skladne i idilične veze koju će po mišljenju mnogih u najskorije vreme oni popeti na viši nivo i ozvaničiti je brakom. 

Poklon fotografije doma Marije Kilibarde

Komentari (0)

Loading