Celebrity News

Biti baka je nešto najlepše: Ministarka Maja Gojković predstavila unuku Nađu, pogledajte devojčicu koja TOPI SRCA (FOTO)

Autor: | 04/02/2023

Unuka Maje Gojković promenila je njen svet

Biti baka je nešto najlepše: Ministarka Maja Gojković predstavila unuku Nađu, pogledajte devojčicu koja TOPI SRCA (FOTO)

Porodica je za aktuelnu ministarku kulture i informisanja u Vladi Srbije Maju Gojković uvek bila centar sveta, odmah pored poziva u politici kojom se pasionirano bavi dugi niz godina, a najlepše vesti u porodici obradovale su je onda kada je pre nekoliko godina postala baka devojčice Nađe. Isprva se nije ni znalo da se rodila unuka Maje Gojković, a onda je par meseci nakon samog događaja ministarka to obelodanila gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković.

screenshot

 

- Srećna sam što sam postala baka, ovo je za mene neobično iskustvo i nešto sasvim novo. Biti baka je nešto prelepo - izjavila je tada ministarka i podelila prve fotografije na kojima se mogla videti unuka Maje Gojković koja je danas ipak nešto starija nego što se po ovim fotografijama može naslutiti.

Pročitajte: Ministarka u raskošnoj venčanici: Pogledajte jedinu fotografiju sa VENČANJA Maje Gojković, a tek da vidite MUŽA kog je oduvek krila

screenshot

 

Ministarka ipak dobro čuva privatnost svoje porodice, a konkretno u ovom slučaju reč je o najužoj porodici njenog rođenog brata Dragana, čija je ćerka rodila pomenutu devojčicu. Unuka Maje Gojković potpuno je promenila život našoj političarki a otkriće da je Nađa ušla u njenu svakodnevicu jedno je od vrlo retkih kada je reč o Majinom privatnom životu.

Komentari (0)

Loading