Celebrity News

Prepreka koju nisu mogli da savladaju: Novak i Jelena se usaglasili da je došao KRAJ, ovako više ne ide

Autor: | 05/02/2023

Novak i Jelena Đoković više nisu mogli da izdrže

Prepreka koju nisu mogli da savladaju: Novak i Jelena se usaglasili da je došao KRAJ, ovako više ne ide

Brak koji su izgradili Novak i Jelena Đoković danas stoji na čvrstim nogama, ali period tokom kojeg su se naš najbolji teniser i njegova izabranica tek uhodavali u svojoj ljubavi nije prolazio bez trzavica. To se pre svega odnosi na prvi važan korak u njihovoj vezi kada su bili odlučili da otpočnu zajednički život u Monaku, gde su ih sačekale određene prepreke.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena o početnim danima u Monaku.

Profimedia

 

Posao joj je oduzimao mnogo vremena pa se opet nisu dovoljno često viđali iako su se Novak i Jelena Đoković upravo nadali da će se to promeniti zajedničkim životom.

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – seća se Jelena ovog perioda, a ideja koja im je spasila vezu je bila da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković što je funkcija na kojoj se i danas nalazi.

Pročitajte: Dok je Jelena daleko: Novak Đoković USLIKAN kako se grli sa OVOM poznatom plavušom, pogledajte samo kako ga gleda (FOTO)

ATA Images

 

Od tada je sve išlo mnogo lakše u vezi koju su Novak i Jelena Đoković 2014. godine pretočili u brak i kasnije dobili sina Stefana i ćerku Taru.

Komentari (0)

Loading