Celebrity News

Svi su ga se plašili: Pogledajte kako sada izgleda Randu iz Kasandre, zub vremena je stvarno surov (FOTO)

Randu iz Kasandre danas je neprepoznatljiv

Svi su ga se plašili: Pogledajte kako sada izgleda Randu iz Kasandre, zub vremena je stvarno surov (FOTO)

Serija "Kasandra" jedna je od najgledanijih latinoameričkih telenovela svih vremena na ovim prostorima koja je publiku prikovala za TV ekrane i gotovo da nema onog ko nije pratio avanture i dogodovštine istoimene junakinje, Ignjacija, Luis Davida, Dorinde kao i ostalih koji su se borili za ljubav, novac, brak, naklonost i slično. Jedan od svakako najupečatljivijih likova jeste i ciganin Randu iz Kasandre koji je gledaocima dobro ostao u urezan u sećanjima kao loši grub momak, međutim iza toga se krila snažna ljubav prema jednoj ženi i strah da je zauvek ne izgubi zbog drugog.

Pročitajte: Kako izgleda čuvena Kasandra nakon 20 i više godina? (FOTO)

printscreen youtube

 

Zgodni bacač noževa u cirkusu zbog čijih je performansi s oštricama u čuvenoj sapunici ljudima širom sveta zastajao dah, tumačio je sjajni glumac Henri Soto kojeg je zbog uloge većina ljudi i u stvarnom životu poistovetila sa opasnim, namrštenim tipom prepoznatljivom po dugoj kosi i maramama, međutim Randu iz Kasandre danas nije ni nalik čuvenom liku iz serije.

Pročitajte: Ignjasio iz popularne serije Kasandra danas izgleda neverovatno, iznenadićete se (foto)

Poznati Venecuelanac i danas gaji ljubav prema filmu i pozorištu, gde i dalje nastupa, a iako je uplovio u sedmu deceniju svi se slažu da izgleda odlično, a za sve to je, kako naglašava, zaslužan njegov dinamičan život ispunjen druženjem sa porodicom, vežbanjem i šetnjama po plaži.

Pročitajte: Koraima Tores, čuvena Kasandra koju su svi voleli - U Srbiji sam se osećala kao kod svoje kuće (video)

Prvi put se oženio vrlo mlad, sa 18 godina. Iz tog braka ima ćerku Šeron Dajanu. Sina Leonarda Enrikea dobio je u vezi sa producentkinjom Leonor Sotiljo, a kasnije još jednu ćerku, Maju. Trenutno je u braku sa mladom venecuelanskom glumicom Danijelom Vilman koja je po svemu sudeći zaslužna za njegov vedar duh i veoma pozitivn stav prema životu.

Pročitajte: Koraima Tores, popularna Kasandra, moli se za Srbiju (foto)

Komentari (0)

Loading