Celebrity News

Jedina zajednička fotografija sa suprugom Jelenom: Evo kako izgleda žena Tike Stanića i zašto se priča da im je brak u krizi

Autor: | 11/02/2023

Supruga Tihomira Stanića preko tri decenije je sa glumcem

Jedina zajednička fotografija sa suprugom Jelenom: Evo kako izgleda žena Tike Stanića i zašto se priča da im je brak u krizi

ATA Images

Brak koji su supruga Tihomira Stanića i poznati glumac pre mnogo godina izgradili već dugo je na meti različitih spekulacija a najviše se pričalo o tome kako se razvode iako oni to nikada nisu potvrdili. Imajući u vidu različite glasine, reklo bi se da Jelena Mijović i Tihomir Stanić savršeno prkose svojim odnosom koji traje preko tri decenije i koji odoleva ispitu vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Razlog da se veruje u priču koja navodi kako supruga Tihomira Stanića i poznati glumac nisu u dobrim odnosima, te da je njihov brak stalno na ivici opstanka, jeste činjenica da ih u javnosti niko nije video već dugo vremena. O Jeleni glumac ni ne govori previše u javnosti, dok to nije bio slušaj ranije. Pre trideset godina bračni par dobio je prvu ćerku Milenu Hanu, da bi pre dvadeset stigla i druga naslednica Sofija Nađa.

Pročitajte: Zbog nje je prestao da pije! Upoznajte stariju ćerku Tike Stanića, ima dva imena i nestvarno je lepa (FOTO)

Facebook

 

Supruga Tihomira Stanića i poznati glumac se uprkos tako dugom odnosu nikada nisu zvanično venčali. Kažu da im papir ništa ne znači, što je po svemu sudeći ipak mnogo više Jelenin nego Tikin stav. Glumac je pokušavao da zaprosi svoju partnerku ali je ona navodno odbijala da s njim stane pred matičara, možda iz razloga što mu ne bi bila prva žena. Stanić je pre Jelene imao brak sa Belgijankom Ljiljanom Luis Vermiš.

Komentari (0)

Loading