Celebrity News

Na koga vam liči? Gledate je u seriji "Vera", a pojma niste imali da je OVA GLUMICA ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

Autor: | 13/02/2023

Ćerka Olge Odanović je ova poznata glumica

Na koga vam liči? Gledate je u seriji "Vera", a pojma niste imali da je OVA GLUMICA ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

Dalibor Danilović

U seriji "Vera" koja ovih dana privlači veliku gledanost sigurno vam je pažnju privukao i lik Smilje, najbolje prijateljice naslovne špijunke, ali dok gledate glumicu koja tumači ovaj lik možda vam je promaklo da je u pitanju ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta. Mlada glumica Lenka Petrović nasledila je ljubav prema glumi od poznatih roditelja sa glumačke scene a u njen talenat mogli smo da se uverimo i ranije, baš kao što to ponovo prikazuje u pomenutoj seriji.

printscreen Art Vista

 

- Tumačim lik Smilje, Verine prijateljice iz perioda ranog detinjstva, sa kojom je jako bliska, one su više od prijateljica, sestre su i vrlo su vezane. To mi je najveći utisak, taj odnos koji smo Jovana Stojiljković i ja, nadam se, uspele da pogodimo. Divan odnos koji se stiče još u detinjstvu, čini se da je to večno, ali onda neke okolnosti učine da to nestane - nedavno je za medije ispričala ćerka Olge Odanović koja nije dozvolila da na nju utiče što je gledaju kao ćerku poznatih roditelja.

Pročitajte: Bio je surov, nisam imala drugog izbora… Saopštenje Olge Odanović potreslo fanove i prijatelje porodice

Instagram

 

- Mislim da sam se oslobodila toga, ali će uvek postojati ljudi koji će imati svoje mišljenje i ja tu ne mogu ništa da menjam, mogu sebe da promenim i svoj stav. U životu je bitno biti vedar, to mi nekad ne ide, nekad samu sebe ubacim u mrak, ali trudiću se da se menjam zarad utiska koji ostavljam na ljude - rekla je ćerka Olge Odanović.

Komentari (0)

Loading