Celebrity News

Kristina, svi smo uz tebe: Prva fotografija voditeljke nakon što je slomila obe ruke! Ništa više nije kao pre (FOTO)

Autor: | 13/02/2023

Povreda Kristine Radenković još uvek brine gledaoce

Kristina, svi smo uz tebe: Prva fotografija voditeljke nakon što je slomila obe ruke! Ništa više nije kao pre (FOTO)

Povreda Kristine Radenković ozbiljno je zabrinula brojne gledaoce i dovela je u pitanje njen dalji rad kao i učešće na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju" gde treba da se pojavi kao jedna od voditelja. Međutim, oporavak nakon operacije obe ruke koje je polomila prilikom skijanja uspešno prolazi a kao najnovji dokaz toga osvanula je prva fotografija voditeljke otkako je doživela nezgodu.

 

 

Pored fotografije, priložena je i njena izjava a jasno je da je povreda Kristine Radenković tema koja trenutno interesuje i sve njene pratioce na društvenim mrežama.

- Kako kaže onaj čovek "izuzetno sam zakočio", pa sam tako i ja - kratko je poručila voditeljka koja je inače nedavno izjavila i kako protiče njen oporavak.

Pročitajte: Kako stvari stoje, venčanja neće biti! Kristina Radenković EKSKLUZIVNO za Story otkriva detalje donosa sa partnerom Nikolom

Instagram

 

-  Najgore je prošlo! Hvala svima vama koji me ne poznajete lično, a zabrinuli ste se kao da sam vaša. Znači mi vaša empatija i izvinjavam se ako nekom nisam odgovorila na lepe želje za oporavak, verujte, bila sam u agoniji nekoliko dana - poručila je voditeljka, a povreda Kristine Radenković uskoro bi trebalo da postane samo loša uspomena.

Komentari (1)

Loading