Celebrity News

Da li vam je bolji frajer od Laze? Danica Ristovski predstavila novog partnera, sed i prezgodan! Svi čestitaju (FOTO)

Autor: | 13/02/2023

Izgled Danice Ristovski bio je naširoko komentarisan

Da li vam je bolji frajer od Laze? Danica Ristovski predstavila novog partnera, sed i prezgodan! Svi čestitaju (FOTO)

Ata Images

Dok je odlazak nekih ključnih likova iz hit serije "Igra sudbine" veoma iznenadio i pogodio gledaoce, uteha je stigla najavom snimanja nove serije iza koje stoji Žarko Jokanović a u pitanju je projekat "Zakopane tajne". Ekipa serije po prvi put je otvorila vrata svog seta za medije pa je tako zabeleženo kako izgleda atmosfera među glumcima a posebno je pažnju izazvala glumica Danica Ristovski čiji se svaki korak prati otkako se šokantnim sledom događaja razvela posle četrdeset godina braka sa suprugom Lazarom. Izgled Danice Ristovski na ovom događaju zato je bio u prvom planu.

Boško Karanović

 

Nakon razvoda mnogi su pod utiskom da je izgled Danice Ristovski osvežen što obično i biva sa razvedenim ženama a komplimenti na račun njene nove blistavosti stižu sa svih strana. Međutim, postoji i jedan poseban razlog za osmeh na njenom licu a u pitanju su kolege uz koje glumici sve pada lakše pa i novo životno razdoblje.

Pročitajte: Lazar Ristovski može da gleda i plače: Danica konačno u javnosti, promena koju je napravila šokirala sve! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Medijima obično ne treba mnogo da stvari kao što je izgled Danice Ristovski povežu sa temom ljubavi ali iako glumica za sada nema partnera, njeno poziranje kraj kolege Danila Čelebića izazvalo je mnogo pažnje. Dobre kolege snimale su jednu od zajedničkih scena u pomenutoj seriji a komplimenti na račun glumice nisu prestajali da se nižu.

Komentari (3)

Loading