Moda

Lazar Ristovski može da gleda i plače: Danica konačno u javnosti, promena koju je napravila šokirala sve! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Danice Ristovskii doživeo je neverovatnu transformaciju

Lazar Ristovski može da gleda i plače: Danica konačno u javnosti, promena koju je napravila šokirala sve! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Nije tajna da mnoge žene nakon razvoda procvetaju. Jedna od onih kojima se baš to dogodilo je i Danica Ristovski. Nakon razlaza od kolege Lazara Ristovskog, kraj kojeg je provela više od četiri decenije, prolepšala se. Na javnim događajima je uvek lepo raspoložena, a mnogi su primetili i sjaj u njenim očima i neku jedrinu. Izgled Danice Ristovski nesumljivo je po okončanju razvoda doživeo transformaciju, čemu svedoči i njeno izdanje za potrebe dodele Balkan awards.

Pročitajte: Tužne vesti stižu o Danici Ristovski: Svi plaču zbog neočekivanog odlaska Lazarove bivše (FOTO)

Ata Images

 

Dramska umetnica na pomenuti javni događaj, medijski ispraćen, pojavila se u društvu koleginice Milice Milše i njenog supruga Žarka Jokanovića od kojih je poslednjih meseci gotovo nerazdvojna. Osim osmeha na njenom licu, za oko prisutnima zapao je njen stajling, koji se mnogo razlikuje od svega što je ona ranijih godina kao udata žena umela da obuče.

Ata Images

 

Pročitajte: Nova devojka Lazara Ristovskog: Mlađa minimum DVE DECENIJE, pogledajte sa kakvom lepoticom je uslikan prvi put posle RAZVODA (FOTO)

Izgled Danice Ristovski ispraćen je crnom kombinacijom, majicom sa okruglim izrezom i dugim rukavima, kao i suknjom sa providnim tilom u dnu. Glumica je sve lepo uskladila dubokim čizmama na pertlanje, a preko ramena je prebacila šal od pravog krzna. 

Pročitajte: Iznenađenjima nema kraja! Danicu Ristovski će u Igri sudbine zameniti ova velika zvezda, obožavali ste je u Srećnim ljudima

Ata Images

 

Svi komentarišu da izgleda odlično i nadaju se novoj seriji u kojoj će poneti jednu od glavnih uloga.

Komentari (0)

Loading