Celebrity News

Dok Kristina Mitrović u Londonu slavi rođendan, evo kakvu poruku je danas poslao njen bivši verenik milijarder: Ovo će joj teško pasti

Autor: | 14/02/2023

Rođendan Kristine Mitrović protiče bez njenog doskorašnjeg verenika

Dok Kristina Mitrović u Londonu slavi rođendan, evo kakvu poruku je danas poslao njen bivši verenik milijarder: Ovo će joj teško pasti

Dok su poslednjih dana ljubavni jadi i potresi bili glavna tema iz njenog života, rođendan Kristine Mitrović koji naslednica Željka Mitrovića danas proslavlja u Londonu trebalo bi da odagna svaku tugu i brigu, pa čak i na Dan zaljubljenih kada se ljubav slavi svuda unaokolo. Uprkos raskidu emotivne veze, Kristina je danas rešila da bude u najboljem raspoloženju, a njen poznati otac kao i uvek postarao se da joj to upriliči na nezaboravan način.

Instagram

 

- Prelep i sunčan dan u Londonu, to je zbog današnjeg rođendana naše drage Kristine, a i dan je zaljubljenih. Srećan rođendan dragoj našoj Kristini - poručio je na društvenim mrežama Željko Mitrović koji se postarao da rođendan Kristine Mitrović prođe u divnoj atmosferi u britanskoj prestonici a ovim povodom podelio je i video snimak na kojem podseća na dane kada je njegova mezimica bila devojčica.

Međutim, dok rođendan Kristine Mitrović slavi čitava njena porodica, očekivano na proslavi izostaje njen doskorašnji verenik Ilija Riskin koji je, kako mediji navode, veoma teško podneo raskid sa ćerkom Željka Mitrovića. Ako već ne može biti sa Kristinom na njen divan dan, mladi milijarder oglasio se putem društvenih mreža i pokazao je koliko mu je danas teško.

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo napisala?! Ćerka Željka Mitrovića uputila javnu poruku bivšem vereniku milijarderu (FOTO)

Instagram

 

- Kakav dan - uz emotikone uzdaha je prokomentarisao Ilija a mnogi su odmah zaključili da se ova objava odnosi na Kristinin rođendan.

Komentari (0)

Loading