Celebrity News

Da li je moguće da je ovo napisala?! Ćerka Željka Mitrovića uputila javnu poruku bivšem vereniku milijarderu (FOTO)

Bivši dečko Kristine Mitrović s razlogom je bivši

Da li je moguće da je ovo napisala?! Ćerka Željka Mitrovića uputila javnu poruku bivšem vereniku milijarderu (FOTO)

Pažnju domaćih medijskih kuća bivši dečko Kristine Mitrović izazvao je kada je ćerku televizijskog maga Željka Mitorvića zamolio da se uda za njega. Pre tačno tri godine milijarder Ilija Riskin isprosio je Kristininu ruku povećim dijamantskim prstenom, o čijoj vrtoglavnoj ceni se i dan-danas priča. Od toga trena zaljubljeni par o fokusu je tabloida i portala, koji su za početak prebrojavali Ilijine milijarde,  zatim jedno vreme raspravljali o ozbiljnom i tužnom licu Mitrovićeve nasledice gotovo na svakoj slici, o putovanjima emotivnih partnera privatnim avionima, skupocenim tašnama i bundama koje je Kristina od izabranika dobijala na poklon, a na kraju krajeva i o tome kako bi izgledalo venčanje između bogate Srpkinje i još bogatijeg Rusa.

Pročitajte: Kao iz bajke: Ovde žive Kristina i Aleksandar Mitrović, uz veliku zaradu stigao je i luksuzni dom! Detalj iz kupatila svi komentarišu (FOTO)

Instagram

 

Nažalost, do svadbenog veselja nije došlo ali do raskida jeste. Po odluci da se raziđu Kristina i Ilija oglasili su se na svojim profilima na "Instagramu" sa izjavom kako je jednoj etapi došao kraj. Napisali su bivši ljubavnici i da dalje nastavljaju još ponosnije, zadovoljni i srećni, u čemu očigledno nije bilo baš mnogo istine, bar ne kada je Kristina u pitanju.

Pročitajte: Do sledećeg susreta, gde god na svetu... Nesuđeni zet Željka Mitrovića nestao, kontroverznom Iliji gubi se svaki trag

Instagram

 

Naime, bivši dečko Kristine Mitrović očigledno je ostavio velikoga traga na ćerku vlasnika Pink televizije, zbog čega još uvek nije u stanju da ga preboli i sve što se među njima izdešavalo ostavi iza sebe. Navodno Željkova mezimica veoma pati, a tome svedoče njene najnovije objave, između ostalog i ona u čijoj pozadini ide pesma Nedostaješ mi.

Pročitajte: Šetnja Londonom: Ćerka Željka Mitrovića u bundi od činčile, stajling vredan 27.000 evra (foto)

Instagram

 

Po mišljenju mnogih Mitrovićeva naslednica skrivene znake šalje bivšem izabraniku, a vreme će pokazati hoće li ih on prepoznati i reagovati na njih.

Poklon fotografije venčanja Nikole Rađena

 

Komentari (0)

Loading