Celebrity News

Kao da sam znala da nam brak neće potrajati: Ljiljana Blagojević sve šokirala novostima, ćerka Kalina slomljena

Autor: | 16/02/2023

Brak Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića započeo je pre tri decenije

Kao da sam znala da nam brak neće potrajati: Ljiljana Blagojević sve šokirala novostima, ćerka Kalina slomljena

Istaknuta glumica Ljiljana Blagojević koja u svojoj biografiji broji na stotine nagrada, nikada u javnosti nije imala potrebu da se preterano ističe, a svoju privatnost ona se trudila da što više sačuva od očiju javnosti, koja je posebno zainteresovana za svaki detalj iz njenog života. Brak Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića svakako je tema koja budi znatiželju i mnogi se pitaju kako supružnici više od trideset godina uspevaju da održe sklad i harmoniju.

- Zaljubila sam se u mozak. Najlepše je kada se zaljubite u mozak. Traje već 33 godne. On jeste bio frajer, ali ja sam bila bazično nesigurna. Ja sam uz njega stekla samopuzdanje. Meni je trebao jak muškarac, jer sam živela u ženskoj porodici, moji roditelji su bili razvedeni - ispričala je pre par godina ona prilikom gostovanja u jednoj emisiji i to je bila retka prilika da saznamo nešto na temu brak Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića, a iz kojeg je kao kruna na svet došla prelepa Kalina, koja je krenula maminim stopama.

Pročitajte: Ostali smo bez još jedne dive na glumačkoj sceni! Kolege iz Narodnog objavile vesti, ispraćaju omiljenu Ljiljanu Blagojević u penziju

printscreen

 

Činjenica je da supružnici važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, svoju bajku žive daleko od gradske gužve koju su zamenili prirodom i potrebnim mirom, a kakva je zapravo realna situacija u njihovoj zajednici istaknuta glumica sada je odlučila da otkrije.

Pročitajte: Jedine sačuvane HIT fotke najsrećnijeg dana - Ljiljana Blagojević blista u raskošnoj venčanici, Siniša Kovačević ima dugu kosu do pola leđa!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

 

- Kad smo se uzeli moj suprug i ja, ja sam rekla da bih volela da traje do kraja života, a da li će, to niko ne zna. U životu svakog čoveka postoje crni i crveni datumi, kao u crkvenom kalendaru. Datumi velike sreće i datumi velike tuge. I Božija bašta ima svašta! I neka cveta hiljadu cvetova, jedina lepota je upravo u toj različitosti - kaže Ljiljana u intervjuu koji će na televiziji "Blic" u okviru emisije "Život u balansu" biti emitovan narednog vikenda i u kojem još govori o tome koliko je važno znati kada otići, opisuje svoje emocije povodom penzionisanja, otkriva šta misli o “teroru mladosti” takozvanom “ejdžizmu”, priseća se koji su je događaji najviše u životu oblikovali i zbog čega je prvo naučena da ćuti, priča o tome zašto smatra da vera treba da bude slobodan izbor, na koji način sačuvati dušu i pronaći svoj put do balansa između profesije i privatnog života.

Kako izgleda dom Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading