Celebrity News

Jedine sačuvane HIT fotke najsrećnijeg dana: Ljiljana Blagojević blista u raskošnoj venčanici, Siniša Kovačević ima dugu kosu do pola leđa!

Fotografije Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića privukle su veliku pažnju

Jedine sačuvane HIT fotke najsrećnijeg dana: Ljiljana Blagojević blista u raskošnoj venčanici, Siniša Kovačević ima dugu kosu do pola leđa!

Glumica Ljiljana Blagojević, može se pohvaliti blistavom karijerom koju je započela 1981. godine filmom "Sjećaš li se Doli Bel", a značajne uloge nakon toga samo su se nizale. "Doktorka na selu", "Bolji život", "Miris kiše na Balkanu", "Budva na pjenu od mora", "Crna svadba" samo su neke od uloga po kojima je publika pamti, te je glumica brojna priznanja priznanja dobila zahvaljujući svom raskošnom talentu. Nikada uprkos tome nije ona volela preterano da se ističe i eksponira, te je tako i svoju privatnost i brak držala daleko od znatiželjnih pogleda. Fotografije Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića nastale davnih dana svedoče o velikoj ljubavi iz koje je na svet došla lepa Kalina, ali i da je istaknuta glumica važila za pravu lepoticu.

Pročitajte: Ni ona nije odolela poroku - Ljiljana Blagojević otputovala bez muža pa se opustila više nego obično, evo zbog čega je svi ogovaraju (FOTO)

printscreen

 

Jedna od retkih fotografija na kojoj je pozirala u venčanici, ističe iskonsku lepotu ove dame, a iako nije sa njenog venčanja, već je nastala za potrebe snimanja serije "Bolji život" svima je jasno zbog čega nosi titulu jedne od najlepših dama na našim prostorima.

Pročitajte: Ovde ćerke Kaline Kovačević provode najlepše vikende - Zavirite u dom Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića (FOTO)

printscreen

 

Da je i Siniša bio jako zgodan, ali i da je išao u korak sa modnim trendovima govori uspomena koju je na svom "Instagramu" podelila Kalina, a na kojoj ona kao mala pozira u naručju mame i tate. Srećna porodica ovekovečila je trenutak sa jednog letovanja, a posebnu pažnju privukao je suprug Ljiljane Blagojević. Kežual stil i kosa do ramena koja se u to vreme nosila, savršeno mu je pristajala, a kako sama glumica kaže, Siniša je zaista bio pravi frajer.    

Pročitajte: Ljiljana Blagojević zbog Siniše lila gorke suze - Kalina Kovačević otkriva najtužnije vesti o svojoj porodici

 

 

- Zaljubila sam se u mozak. Najlepše je kada se zaljubite u mozak. Traje već 33 godne. On jeste bio frajer, ali ja sam bila bazično nesigurna. Ja sam uz njega stekla samopuzdanje. Meni je trebao jak muškarac, jer sam živela u ženskoj porodici, moji roditelji su bili razvedeni - ispričala je ona prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Fotografije Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića dokaz su velike ljubavi koju glumica i dramaturg neguju više od tri decenije, doduše daleko od medijske pompe.

Komentari (0)

Loading