Celebrity News

Story vas vodi na Sajam venčanja: Opremite se za najvažniji dan uz pomoć Anastasije Ražnatović

Najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu, Sajam venčanja “Wedding Weekend” već 20 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije

Story vas vodi na Sajam venčanja: Opremite se za najvažniji dan uz pomoć Anastasije Ražnatović

Promo

Tokom tri dana sajma, od 24-26. februara, u hotelu Hajat, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga. Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe - venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice...

Na 20. Wedding Weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri...Tokom Sajma, naši izlagači, vrhunski stručnjaci u svom poslu, pomagaće vam svojim savetima. 

Promo

 

Tradicionalno, prvi dan Weeding Weekenda, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Promo

 

Story vam poklanja pet puta po dve ulaznice za Sajam venčanja. Pošaljite nam mail sa imenom i prezimenom na [email protected] i javićemo vam kako da preuzmete ulaznice.

Komentari (0)

Loading