Celebrity News

Došao je taj dan: Teodora Bjelica blista u venčanici, svi su oduševljeni budućom gospođom Kojić (FOTO)

U susret sajmu venčanja Weeding weekend Teodora Bjelica ispobala venčanice

Došao je taj dan: Teodora Bjelica blista u venčanici, svi su oduševljeni budućom gospođom Kojić (FOTO)

Nemanja Janković

Predstojeći vikend 24.2. do 26.2. obeležiće dvadeseti jubilearni sajam venčanja Weeding weekend u hotelu Hajat.

Tim povodom glumica Teodora Bjelica ispobala je venčanice kreatora Stefana Ðokovića sa kojim neguje dugogodišnju saradnju, pa nema sumnje da će baš on biti zadužen za njenu haljinu u kojoj će se jednoga dana venčati.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Zar posle Severine S NJOM?! Nova devojka Igora Kojića je OVA NAŠA GLUMICA koju ste viđali potpuno golu u filmovima (FOTO)

Nemanja Janković

 

- Stefan je osoba kojoj verujem u čijim se modelima osećam prelepo, ali i udobno. On je osoba koja me poznaje jako dobro i baš zbog toga imamo dogovor da će on biti dizajner moje venčanice kada za to dođe vreme - rekla je mlada zvezda serije Aviondzije.

Pročitajte: Samohrana majka i preslatka devojčica - Ovo je fotografija Gordane i Teodore Bjelice iz perioda kad su se borile za opstanak bez Lazanskog

Nemanja Janković

 

Sajam venčanja otvara se u petak već tradicionalnom revijom poznatih dama u venčanicama, a svečano zatvaranje je u nedelju. Posetioce i buduće mladence očekuju vrhunski profesionalci kada je industrija venčanja u pitanju. 

Pročitajte: Kad te deca u školi zadirkuju jer nemaš tatu… Ćerka pokojnog Lazanskog PRVI PUT o životu bez oca koji nije hteo da je prizna

Nemanja Janković

 

Komentari (0)

Loading