Celebrity News

Da li je moguće da je ovo ona? Supruga Zdravka Čolića uslikana posle nekoliko godina ispred supermarketa, promena je ogromna (FOTO)

Autor: | 25/02/2023

Supruga Zdravka Čolića uslikana je posle dužeg vremena

Da li je moguće da je ovo ona? Supruga Zdravka Čolića uslikana posle nekoliko godina ispred supermarketa, promena je ogromna (FOTO)

Nikola Segan

Supruga Zdravka Čolića niti može imati popularnijeg muža niti može uživati u većoj anonimnosti od one koju je, nekim čudom, za sebe uspela da ostvari u takvim okolnostima. Zato za sve ove godine njihovog braka, a sada je to već preko dve decenije, Čolina žena Aleksandra jedva je nekoliko puta imala pojavljivanja u javnosti a još manje postoji njenih fotografija pa su javnošću dugo kružile dve-tri iste.

Story arhiva

 

Ovih dana to se bar malo promenilo objavom nove fotografije koja nam pruža uvid u to kako supruga Zdravka Čolića danas izgleda. Naravno, ni ta nova fotografija nije baš nastala uz preveliko oduševljenje pevačeve žene već se to dogodilo sasvim spontano, dok je Aleksandra napuštala jedan supermarket.

Pročitajte: Ćerke Zdravka Čolića objavile fotografije koje će razbesneti oca: Evo na šta se troši njegov teško zarađen novac (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Supruga Zdravka Čolića po mišljenju mnogih prilično se promenila u odnosu na period u kojem su nastale njene starije fotografije, pogotovo kad je boja kose u pitanju, ali i dalje izgleda sjajno. Čolina žena više nije toliko rigorozna u odluci da se ne pojavljuje tamo gde ima medija, pa je tokom prethodne godine svog muža pratila na koncertnoj turneji.

Komentari (0)

Loading