Celebrity News

Ćerke Zdravka Čolića objavile fotografije koje će razbesneti oca: Evo na šta se troši njegov teško zarađen novac (FOTO)

Ćerke Zdravka Čolića privlače pažnju medija

Ćerke Zdravka Čolića objavile fotografije koje će razbesneti oca: Evo na šta se troši njegov teško zarađen novac (FOTO)

Bez mnogo povoda i samo zato što su ćerke Zdravka ČolićaUna i Lara dospele su u žižu medijskog interesovanja. Mezimice slavnog muzičara nisu javne ličnosti, po svoj prilici nemaju nameru da se bave muzikom, niti glumom, ipak njihovoj lepoti i harizmi nemoguće je odoleti.

Pročitajte: Idila, kao sa razglednice: Praznična atmosfera u domu Zdravka Čolića je na nivou, supruga i ćerke blistaju (FOTO)

 

 

 

 

Čoline naslednice prati veliki broj ljudi na društvenim mrežama, uporedo sa tim štampa i portali vrlo su zainteresovani za dešavanja u njihovom životu, a čini se da one i svoju intimu i nemaju nameru da skriju. 

Pročitajte:Ko može da voli zeta ŠVALERA? Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu i kako mu zagorčavaju život

Instagram

 

Putem "Instagrama" muzičarevih ćerkih doznalo se da su danas stigle na planinu, odakle su objavile snimke i fotografije. Mada sadržaja sa zimovanja za sada nema mnogo, jasno kao dan, a već nakon prve slike, bilo je da je poznati tata odrešio kesu te da su njegove naslednice odsele u luksuznom smeštaju u kom imaju sve pogodnosti, namenjene velikim zvezdama.

Pročitajte: Gori ljubav puna plama: Čolina mlađa ćerka pokazala novog dečka, sve tinejdžerke zavide joj na prezgodnom Aleksandru FOTO

Instagram

 

Skijanje je jedna od aktivnosti u kojima ovih dana ćerke Zdravka Čolića uživaju. Obe su vrlo spretne u ovom sportu, vole i malo strmije staze, a smatra se da su ovu ljubav nasledile upravo od oca.

Poklon fotografije dom Zdravka Čolića

 

Komentari (0)

Loading