Celebrity News

Bivša tašta Bobe Živojinovića prvi put u javnosti: Ima šta da kaže o svom bivšem zetu i njihovom komplikovanom odnosu (FOTO)

Autor: | 26/02/2023

Bivša tašta Bobe Živojinovića prvi put u javnosti

Bivša tašta Bobe Živojinovića prvi put u javnosti: Ima šta da kaže o svom bivšem zetu i njihovom komplikovanom odnosu (FOTO)

Poznato je da je pre braka sa Lepom Brenom nekadašnji teniser Boba Živojinović bio u ljubavi sa Zoricom Nakić, majkom njegovog najstarijeg deteta Filipa Živojinovića. Međutim, dok o Zorici takođe dosta toga jeste poznato nedavno je po prvi put u javnosti viđena njena majka, bivša tašta Bobe Živojinovića. O njihovom odnosu tokom braka sa Zoricom nije mnogo toga poznato.

Instagram

 

Bivša tašta Bobe Živojinovića nedavno je proslavila rođendan što je njena ćerka Zorica iskoristila da majci pošalje poruku ljubavi na "Instagramu".

- Srećan rođendan, najbolja majko, bako, prabako! Da si nam živa i zdrava još dugo, dugo, volimo te beskrajno - poručila je Zorica Nakić na društvenoj mreži a na fotografiji koja ide uz čestitku možemo se uveriti na koga je Bobina bivša supruga mladolika.

Pročitajte: Kad su dve osobe svesne DA NE MOGU... Brena se oglasila na Instagramu i slomila svima srce objavom o braku sa Bobom (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Devojačko prezime Bobine prve supruge je Desnica, kako se preziva i bivša tašta Bobe Živojinovića, a Zorica se nakon braka sa nekadašnjim teniserom preudala i postala supruga Ive Nakića s kojim je dobila još dvoje dece, Maria i Ivu.

Komentari (0)

Loading