Celebrity News

Kad su dve osobe svesne DA NE MOGU... Brena se oglasila na Instagramu i slomila svima srce objavom o braku sa Bobom (FOTO)

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića sklopljen je pre tri i po decenije

Kad su dve osobe svesne DA NE MOGU... Brena se oglasila na Instagramu i slomila svima srce objavom o braku sa Bobom (FOTO)

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića još otkako je 1987. godine sklopljen važi za jedan od onih koji bi svaki par samo poželeti mogao i pored raznih spekulacija koje su i uobičajene kada su tako slavne ličnosti kao oni u pitanju. Da je ljubav godinama samo očvrsnula u njihovom slučaju otkrila je pevačica nedavo kada je povodom Dana zaljubljenih svojim pratiocima otkrila da je i dalje ludo zaljubljena u svog supruga, te ih podsetila šta znači ljubav.

- Kada su dvoje ljudi svesni da ne mogu i ne smeju da menjaju drugog, ali da uvek mogu da pomognu drugom da nađe snagu da napreduje i bude bolji, onda dolazi do rasta. Rast u dvoje, kao pojedinac, ali i kao par. Tada se dešava da volite drugu osobu onakva kakva jeste, a prihvatite sebe onakvim kakav jeste. Zaista je istina da je podrška u životu veoma važna, da te neko voli baš takvog kakav jesi. Istina je da vam sigurnost pruža utočište - napisala je Brena ove emotivne reči na svom Instagramu i dodala: 

Pročitajte: Potres u porodici Živojinović - Lepa Brena primorana da preduzme teške mere protiv sina Viktora, detalji će slomiti svaku majku

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme bili smo jedno drugome dom, sigurno mesto gde možemo da dođemo takvi kakvi jesmo i gde nas niko ne dovodi u pitanje. Ljubav je veća kada se deli, vodite računa jedni o drugima, verujte sebi da verujete drugima, poštujte i brinete jedni o drugima. Svaki dan - napisala je balkanska diva čiji su se navodni emotivni partneri povremeno javljali medijima, ali to na brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića očito nikada nije uticalo, te su oni i danas po mišljenju mnogih partneri iz snova.

Pročitajte: LOŠE VESTI! Breni POZLILO na jahti, Boba u suzama - Još si potrebna NAŠOJ DECI (FOTO)

Ivan Vučićević

 
 

Jedan od njih je Dragan Antonijević Arlekino, muzička zvezda koja je osamdesetih oduševljavala domaću publiku, a posle zatišja u karijeri, odlučio je da napravi veliki povratak knjigom koju je posvetio Lepoji Breni. Kako je ovaj muzičar tvrdio 1993. godine, on i Brena su bili ludo zaljubljeni.

- Brenu sam upoznao u ateljeu pokojnog Rake i odmah mi se dopala. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali ja sam tada imao devojku koju sam kasnije napustio jer nisam hteo da je prevarim. Moja osećanja prema Breni su bila jača. Zbog snimanja smo se Brena i ja često viđali, jednom kada smo bili u stanu Marine i Fute, čak je pokušala da me i poljubi, ali sam je odgurnuo jer sam se plašio da će mi brzo dosaditi - kako prenose domaći mediji, ispičao je jednom prilikom muzičar i dodao:

Pročitajte: Šok tvrdnje poznatog muzičara - Bio sam Brenin ljubavnik!

Arhiva

 

- Brena je pokušavala da bude sa mnom, pričala je i sa mojom majkom, žalila se Marini, ali sam se ipak pravio blesav. 1990. počele su Brenine turneje, pa smo se ređe viđali, ali smo se stalno čuli - govorio je. 

Komentari (0)

Loading